Mockrát děkujeme za 1. rok Woltu v České republice!

Od doby, co jsme minulý rok koncem července spustili Wolt v Praze, už uběhl jeden rok. A protože (let's not kid ourselves) je to informace, která je skoro všem (teda kromě zaměstnanců) docela jedno ?, rozhodli jsme se udělat to následovně: poděkovat zákazníkům za ukázkově dojemnou věrnost víkendem, kdy jsme doručovali v Praze i Brně úplně zadarmo. ? No a pak jsme si udělali radost my, co to přece jen o něco více prožíváme, a to vyjížkou tramvají T3 Coupé po Praze, směrem na beachvolejbalový teambuilding. ?

Všimli jste si? Malinko měníme vizuální identitu. Modrá světlejší, logo zaoblenější. (Logo dělal člověk, co designoval logo Instagramu, whop whop!)

Modrá k modré sedá. Když jsme přemýšleli, čím překvapit kolegy u příležitosti prvního výročí Woltu v České republice, po krátkém brainstormingu padla volba docela jasně na tramvaj T3 Coupé, letošní výherkyni Red Dot Design Award. ? Kdyby se vám taky zalíbila, můžete si designerský kousek Anny Marešové objednat přímo na stránkách Dopravního podniku Praha. Není to ten nejlevnější špás (hodinka stojí jako 33 burgerů z Dishe), ale proč si při oslavě něčeho pěkného neudělat radost, no ne? ?

Takhle to všechno začalo. Wolt muffiny, které nám na míru udělali v Offbeat Donuts, děkujeme!

Pak už jsme jeli do Strašnic a nasedli do tramvaje. Vřele doporučujeme!

Takhle to všechno začalo. Wolt muffiny, které nám na míru udělali v Offbeat Donuts, děkujeme!

Pak už jsme jeli do Strašnic a nasedli do tramvaje. Vřele doporučujeme!

Za uplynulý rok se toho stihlo opravdu hodně, až je těžké tomu uvěřit. Z původních 30 pražských restaurací se stalo dnešních 250, v únoru jsme spustili Brno, které nám taky dělá spoustu radosti, a v neposlední řadě jsme v našem dream týmu přivítali několik nových posil. Tolik, že jsme se dokonce museli přestěhovat, přece jen už nás je skoro 25! (A hledáme další superstars, koukněte občas tady!) ?

Richard, jeden z našich Support Associates, jež je nekorunovaným králem našeho office playlistu. Schválně si na Spotify najděte "Ček hits".

Rádi bychom vám ještě jednou mockrát poděkovali. Za to, že jste nás vyzkoušeli nebo plánujete vyzkoušet, za to, že vám (snad) chutná, za to, že na nás necháváte své obědy a večeře, že zkoušíte všechny ty nové restaurace (nebo jste věrní té své jedné milované) a za to, že nám dáváte vědět, když se náhodou něco pokazí. Věřte nebo ne, fakt o tom hrozně rádi slyšíme. Máme před sebou ještě dlouhou cestu a jen díky vám všem se můžeme každým dnem zlepšovat. Díky! ?

Tohle je Terka, jedna z našich novějších Support Associates, s plzní. Cheers to Wolt!

Po cestě jsme samozřejmě vyhazovali blinkry a zastavovali na červenou. #neasi

Tohle je Terka, jedna z našich novějších Support Associates, s plzní. Cheers to Wolt!

Po cestě jsme samozřejmě vyhazovali blinkry a zastavovali na červenou. #neasi

A na úplný konec jsme si dovolili jedno “Zpátky do minulosti”. Tým před rokem a tým dnes. Ať žije česko-finské štěstí! ????

Tady nás bylo ještě o něco méně. Léto 2018. Foto: Kristine Dzalbe

Tady už je nás dvakrát tolik, a to zhruba 7 lidí chybělo. Jmenovat všechny zleva doprava asi nebudeme, ale kdybyste náhodou záviděli kolegyni, co drží jednorožce, tak jde o Gábi, naši Support Associate (takhle to vypadá, že u nás pracují jen a pouze Support Associates, ehm). Foto: Lucie Fenclová

Dobrou chuť, šťastné woltování, a na pěknou řádku dalších let s Woltem, máme vás rádi! ??