Kom hjem til familien bag LêLê med smagfulde sjælevarmere – Find dem her

Med det ene ben i det smukke 🌈 Vietnam, det andet ben i den nordjyske muld, og begge ben solidt plantet på jorden, har familien Lê realiseret en 👫👬 drøm og gjort det autentiske vietnamesiske køkken🍜 til en del af københavnernes madvaner med madkonceptet LêLê.

Det hele startede med drømmen om “et lille hyggeligt spisested”, der nu er blevet til seks af slagsen. Og i den pulserende storby er familien Lê’s  ❤️ Street Kitchens blevet et kendt åndehul i de fleste af Københavns bydele 🌆.

Her er der plads til nærvær, plads til at sætte tempoet ned 🏖. Måske fordi atmosfæren emmer af noget familiært 👨‍👩‍👧‍ – noget laid back og alligevel noget levende. Man kan fornemme familiens passionerede 💓 tilstedeværelse i alt fra kunsten 🖼 på væggene, latteren fra køkkenet 👨🏽‍🍳 til perfektionen i fiskesaucen🐟✨👌🏽 Og alle opskrifter er da også skabt af familien selv som en hyldest til deres mor og til kødgryderne i barndomshjemmet   ❤️👸🏻.

💁🏻‍♂️ Spørg hvem som helst om, hvilken mad der er bedst, og de vil sige ‘mors mad’ ❤️ Det synes vi også – derfor er vores retter skabt med udgangspunkt i familiens👨‍👩‍👧‍ egen kogebog og den vietnamesiske mad fra vores barndomshjem 🥗🏠, fortæller Lâm Lê, administrerende direktør i LêLê.

I barndomshjemmet vægtede familien 👨‍👩‍👧‍ dét at være sammen om måltiderne højt – også selvom det betød, at der først var mad kl. 23🌙. Lâm er af samme grund af den overbevisning, at et måltid bliver bedre og smager af mere, når man deler det med nogen 👌🏼. Derfor er retterne hos LêLê også skabt ‘to share’❤️ efter den traditionelle vietnamesiske madkultur.

Lâm: “Kendetegnet ved vores køkken er, at det kredser om samvær og råvarer, der bliver håndteret med kærlighed ❤️. Maden er spækket med friske vietnamesiske urter 💦🌿🌱, der er rige på vitaminer og mineraler, og som smager fantastisk👅. Vi bruger især også lang tid på at kredse om👌🏽vores hemmelige ingrediens – nemlig den perfekte fiskesauce 🐟, der er det vietnamesiske køkkens trademark.”

Og så er der selvfølgelig de altid friske og saftige råvarer 🥒🍖🐟, et gastronomisk vidunder af en tidligere svoger der udvikler retterne, så de både smager fortrinligt og ser lækre ud 👨🏽‍🍳, en pensioneret mor, der stadig liiiige kigger 👀 forbi køkkenet for at smage efter 🍜👌 og alt det andet, der gør LêLê til noget helt særligt 💪😌🕺.

Lyst til en tur til Vietnam ✈️? Få varmen leveret lige til 🏠 med Lâm Lê’s vinter-favorit, den intense oksekødsragout. Find LêLê Street Kitchen hos WOLT APP⚡️.