Wolt Wide Web – nüüd veel lähemal, sinu arvutis.

On aega avada kaardid, asetada need lauale ja avalikustada meie kaua tehtud kaunikene. Nimelt oleme teile seni näinud vaid ühte Wolti poolt. Seda poolt, mille kaudu saate toidu koju tellida läbi telefon, kiiresti. Nüüd on aga võimalus kasutada sama kiiresti meie veebipõhist tellimisvõimalust. Oot, Wolt on nüüd ka internetiavarustest? Just nii!

Wolt veebipõhine tellimiskeskkond

Oleme tegutsenud pikalt selle nimel, et tuua meie äpi kasutajamugavus veebi. Me usume, et Wolt on meile nii veelgi lähemal, andes juurde võimalusi millal ja kuidas teenust kasutada. Kiired ajad kontori laua taga ja ei tea, kus see telefon hetkel on? Pole probleemi, lase Woltil teha seda, mida me hästi oskame.

Selleks, et saaksite testida, kuidas veebipõhine tellimine töötab, jagame teiega beeta-versiooni. https://wolt.com/est/tallinn. Logige veebilehele oma Wolti kontoga sisse ja veebileht jätab alatiseks teie konto meelde, nii ei pea meenutama paroole, vaid konto on alati ühenduses veebilehe ja sinuga.

Üks on aga kindel, me jätkame igapäevaselt töötamist selle nimel, et teieni jõuaksid põnevaimad uuendused, mis teevad Wolti kasutamise veelgi (on see üldse võimalik?) mugavamaks.

Psst! Kui tead sõpra, kellel on Windows Phone, siis tee tema päev rõõmsamaks ja üllatada teda uudisega, et Wolt on tänasest alati temaga!