Wolt ja Anne & Stiil esitlevad: Võida oma aeg tagasi!

Anne & Stiil ja Wolt kuulutavad välja konkursi, mille võitja saab unustamatu elamuse osaliseks.

Statistikaameti andmetel kulutab naine ligi kaks tundi päevas söögitegemise peale. Sinna pole arvestatud aega, mis kulub lõunasöögilauas teenindaja- menüü-toidu- arve ootamise peale ning õhtuseks poodisõitmiseks ummikutes istumise ja järjekorras seismisele. Mis aga oleks, kui võidaksid oma aja tagasi ja saaksid hoopis tegeleda asjadega, mis tõeliselt rõõmu pakuvad või millest oled kaua unistanud?

Lae Wolti Facebooki postitusse üles oma vastus küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas kaks lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem – saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal loosime välja 50€eurose Wolt krediidi.

Wolt on äpp restoranide avastamiseks ja toidu tellimiseks. Telli lemmikud koju või kontorisse, mine ise järele või einesta restoranis kohapeal. Maagia ja aja kokkuhoid garanteeritud!

Woltimiseni!

REEGLID

  1. AS Ajakirjade Kirjastus, Niine 11, 10414 Tallinn, reg nr 10678996, koostöös Woltiga korraldab perioodil 22.09-10.12 konkursi „Võida oma aeg tagasi“.  Enda vastuse andmine toimub samal perioodil.
  2. Kampaanias osalemiseks peab osavõtja postitama oma soovi, kuidas vaba aega veeta Wolt Eesti Facebooki lehel vastava sisu postitusse. Osavõtja, olles nõustunud konkursi reeglitega, peab vastama küsimusele. Reeglitega nõustumisel kinnitab osaleja oma nõusolekut kasutada tema nime konkursiga seonduvates materjalides.
  3. Osavõtja peab esinema enda nime all. Puudulike või nähtavalt vigaste andmetega registreerunud osavõtjad eemaldatakse Wolt Eesti Facebooki lehelt.
  4. Konkursile on kehtestatud vanusepiirang. Osavõtja peab olema vähemalt 18-aastane.
  5. Konkursilt eemaldatakse ebasündsad vastused.
  6. Korraldaja võtab peavõitjatega personaalselt ühendust ning avaldab iganädalaste võitjate nimed oma veebilehel ja Facebookis.
  7. Käesolevaga kinnitab kampaania korraldaja, et ei edasta andmeid kolmandatele isikutele. Õhtulehele, Anne & Stiilile ja Woltile jääb õigus saata oma infomaterjale e-kirja ning telefoni (SMSi) vahendusel.
  8. Konkursi korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi fotokonkursi tingimustes.

Peakorraldajad: Anne & Stiil ja Wolt