Mida naised päriselt tahavad?

Oktoobri alguses kuulutasime välja konkursi, mille võitja saab unustamatu elamuse osaliseks – õhtusöök restoranis moedisainer Liina Steini poolt võitjale loodud kleidis. Selle imelise õhtu aitavad ette valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin. Kampaania populaarsuse järgi võiks arvata, et panime auhinnaga täppi, kuid kas see on see, mida naised päriselt tahavad?Statistikaameti andmetel kulutab naine ligi kaks tundi päevas söögitegemise peale. Sinna sisse pole arvestatud aega, mis kulub lõunasöögilauas teenindaja, menüü ja toiduarve ootamise peale ning õhtuseks poodlemiseks ummikutes istumise ja järjekorras seismisele. Küsisime naistelt, mida nad teeksid kui neil oleks päevas kaks lisatundi. Andsime neile võimaluse võita oma aeg tagasi, et tegeleda asjadega, mis tõeliselt rõõmu pakuvad või millest nad on kaua unistanud.

img_0067-edit

Võiks ju eeldada, et enamik naisi tahavad veeta oma aja spaas, teha keerulisi iluprotseduure, lakkida küüsi, šopata või käia peenetes restoranides söömas. Leidub paremaidki klišeelikke arvamusi. Näiteks see, et naistele meeldib tunde erinevaid kostüüme selga proovida, riideid ja jalanõusid kokku sobitada, riidekappi õhemaks sorteerida, et oleks ruumi rõivaid juurde osta. Saime meeletu koguse vastuseid, analüüsisime need läbi ja tulemus on jahmatav. Eesti naised tahavad magada! Rohkem kui 70% naistest vastasid, et nad soovivad oma mõne lisatunniga lihtsalt magada, puhata ja mõnusalt teki all vedeleda. Paistab, et kõige soovitum mõte on nosida teki all näiteks pähkleid, lihtsalt mõnuleda vaikuses ja mõlgutada omi mõtteid.

shutterstock_146174933

Mainiti ka lugemist. Paljudel on kapi äärel raamat või ajakiri, mis juba ammu ootab oma hetke ja võõras pole ka see tunne, kui jooksva kuu ajakiri on veel läbi lugemata kui uue kuu number juba postkasti potsatab. Muidugi mainiti ka trenni, spaad ja massaaži aga parim asi siin maailmas on siiski magamine!

Kuhu asetuvad elukaaslased, abikaasad? Jah, ka kaasad on olulised ja hinnatud. Nii mõnigi veedaks rohkem aega oma kallima või pere seltsis. Mõni mängiks lauamänge, teine vaataks kaasaga diivanil lemmikfilmi.

Küsisime ka pea 20-lt Eesti tuntud naiselt, kuidas nemad kiire elutempo juures oma aega planeerivad, et kõik tähtsad argised toimetused saaksid tehtud ja jääks hetk ka iseendale. Saime kinnitust, et Wolt tõepoolest annab inimestele hinnalist aega tagasi. See on hea ajasäästmise võimalus. Paljude esmakogemus Woltiga leiabki aset just kõige kiiremal ajal. Pealegi, on päris mõnus tunne kui kõrvatoas tegutseb salajane virtuaalne isiklik kokk, kes valmistab just seda maitsvat rooga, mille järele parasjagu isutab.

Kampaania raames andsime Facebookis kümnetele naistele lisaaega puhkamiseks ja paljudele ainest mõtlemiseks, kuidas oma aega paremini planeerida.