#woltchallenge

Augustis pane kullerid proovile! Kui tellid toidu ootamatusse asukohta või olukorda ja jäädvustavad selle Instagramis hashtagiga #woltchallenge ja @wolt.eesti, saad kontole ühe tasuta baaskojuveo. Iga nädal valime kõikide postituste seast parima foto, mille omanik saab tellimuse summa krediidina kontole tagasi.

Kuidas osaleda?

Osalemiseks telli Woltiga toitu perioodil 8.08 – 30.08 kohta, kuhu kuller tavapäraselt ei satu. See võib olla lahe paik (näiteks rand, park, Linnahalli katus, Raekoja plats jne…) või põnev olukord (näiteks bussijaama enne bussile minemist, teatris etenduste vaheaeg, tenniseväljak kui trenni enam ei jaksa teha jne…). Tee oma tellimusest foto ja lae see Instagrami kasutades hashtagi #woltchallenge ja märkides postitusse @wolt.eesti. Ürita pildile saada olukord või asukoht.

Mida ma selle eest saan?

Postitus annab sulle ühe tasuta tokeni ehk Wolti baaskojuveo (=1.9€). Kord nädalas on sul võimalik võita oma ostu summa krediidina tagasi, kui just sinu paik või olukord on nädala parim. Loosime selle välja 22.08 ja 30.08. Tokeni kanname kontole jooksvalt.

Kampaania reeglid:

  1. Kampaania periood on 8.08 – 30.08.2018. Krediidi võitjad loositakse välja 22.08 ja 30.08 ja nendega võetakse ühendust läbi Instagrami.
  2. Kampaanias osalemiseks peab osavõtja sooritama Woltiga tellimuse ja postitama selle Instagrami kasutades hashtagi #woltchallenge ja märkides postitusse @wolt.eesti.
  3. Arvesse lähevad ainult õigesti markeeritud postitused (#woltchallenge @wolt.eesti), mis haakuvad kampaania mõttega (põnev koht või olukord). Instagram Story’d on lubatud, kuid peavad olema augusti lõpuni kontol highlightitud.
  4. Kasutaja saab tokeni (tasuta Wolt baaskojuvedu väärtuses 1.9€) kontole 1 kord. Korduvate postituste korral uut tokenit ei saa, küll aga osaleb kasutaja krediidi loosis iga oma postitusega.
  5. Kampaanias osaledes ja reeglitega nõustumisel kinnitab osaleja oma nõusolekut kasutada tema nime ja fotot konkursiga seonduvates materjalides.
  6. Korraldaja võtab võitjatega personaalselt ühendust läbi Instagrami.
  7. Käesolevaga kinnitab kampaania korraldaja, et ei edasta andmeid kolmandatele isikutele. Woltile jääb õigus saata oma infomaterjale e-kirja ning telefoni (SMSi) vahendusel.
  8. Kampaania korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi kampaania tingimustes.

 

Esimese nädala võitja: Ken-Tristan Peterson.

Kui sa pole suurem klõpsija, tule osale #woltchallenge FB üritusel! See kolm nädalat kestev häppening võimaldab osa saada lahedatest kullerilugudest, osaleda erinevates mängudes ja jälgida, kuhu põnevatesse paikadesse inimesed toitu tellivad. Attendi ja kutsu sõber #woltchallenge’l osalema, sest 30 augustil loosime kõikide FB üritusel osalejate vahel kahetunnise 100€ pikniku sõpradega jahi peal, Tallinna lahel.

Nüüd aga kohe woltima mõnda eriti lahedasse paika.

Head õnne!

Wolt