Sinu detsembri checklist

Kui oled üks nendest, kellele meeldib äpis avastada ja katsetada uusi põnevaid restorane, siis loed just õiget blogipostitust. Siin on sinu detsembrikuu checklist - toidukohad, kes liitusid Woltiga viimase kuu jooksul.

Vapiano

“Chi va piano, va sano e va lontano” – kui võtad elu kergelt ja rahulikult, elad kauem ja tervemalt! Võta rahulikult, sest nüüd toob Wolt sulle kõik Vapiano road kohale alates pitsadest ja pastadest kuni salatiteni ja risotodeni. Hetkel käib tihe rebimine esikoha nimel pasta crema di pollo, pasta carbona ja cesare vahel.

Kolm Sibulat

Igatsesid nuudleid pardi confitiga või hoopis nuudleid marineeritud tofuga? Kolm Sibulat on pärast pisukest pausi tagasi Woltis, kõik endised lemmikud on aga endiselt saadaval!

Moon

Tagasi on ka Moon, mis pakub suure kirega tehtud modernset vene kööki. Kalamaja nurgatagusest asukohast leiavad kullerid õige ukse, et toimetada sinuni nii mõnegi poolt linna parimaks nimetatud borši.

Wrap’n’Roll Ülemiste

Wrap’n’Roll on taskukohane, rõõmsa ja kiire teenindusega vrapikohvik, mis avas oma kolmanda asukoha Ülemiste keskuses. Heal päeval võib seal kohata alati naeratavat omanikku, Liisit, kes sulle ise maitsva vrapi valmistab. Samasuguse positiivse laengu saad ka koju tellides. Telli ja saad teada!

Ökut

ÖKUT on kalamajas asuv hubane ja armas smuutikohvik. Lisaks vitamiinidest pakatavatele smuutidele ja värsketele mahladele leiad Ökutist ka maitsva ampsu võileiva näol. Ökutist saad kaasa bioloaguneva või bambusest kõrre ning hea tuju! PS! Kolmapäevad on ÖKUTIS supercombo päevad, mine piilu!

T1 restoranid ning kohvikud

T1 Mall of Tallinn avas värske värvikihiga kaetud uksed ning pakub külastajatele lisaks shopingule ja meelelahutusele ka toiduelamusi. T1 restoranide nimekiri Woltis täieneb pea igal nädalal, hetkel leiad äpi avades: Kebabi WabrikFlow BowlFafa’sSplizzeriaGustav GastroDa Vinci. Ära oota take-away järjekorras, telli enda toit mugavalt ette ja naudi ostlemist.

China Box

Külmadel talveõhtutel on sooja saamiseks tarvis karbitäit lihtsat ja ausat Hiina toitu, seda ka China Box pakub. Lisaks toome veidi valikut ka Annelinlastele lähemale!

Mõnusat avastamist!
Wolt