Uus aasta, uus sina! RESTART!

Uuel aastal tunned, et midagi võiks olla teistmoodi, paremini. Ehk saaksid olla tublim, kiirem, mõistlikum, avatum... Haara võimalusest kinni, sest 2019 saab olema imeline! Sinu lemmik toiduäpp, MyFitness ja Nike aitavad teha korraliku restardi, nii toidusedelis kui elustiilis.

Jep, uuel aastal aitame sul lubadustest kinni pidada. Lõime äppi kaks karusselli – “Käisin trennis” ja “Ei käinud trennis”. Esimene aitab südamerahus teha teadliku, tervisliku toiduvaliku. Teise abiga saad end pärast tublit trenni väärikalt premeerida. Mõlemalt karussellilt toitu woltida on päris hea mõte, sest kõikide vahel, kes kahe kuu jooksul antud kahelt karussellilt tellivad, loosime nii Tallinnas kui Tartus põhjaliku RESTART paketi:   

  • MyFitness 365 päeva perioodikaardi
  • Wolti aastase tasuta kojuveo, perioodil 5.03.19 – 5.03.20
  • Nike React 2.0 tossud

Kuidas osaleda?

Osalemiseks telli Woltiga “Käisin trennis” või “Ei käinud trennis” karussellilt eripakkumine perioodil  2.01–28.02 ja märgi restorani kommentaari sõna “Nike”.

Kampaania reeglid

  1. Kampaania periood on 2.01–28.02.2019.
  2. Kampaanias osalemiseks peab sooritama Woltiga vähemalt ühe tellimuse “Käisin trennis” või “Ei käinud trennis” karussellilt ja märkima tellimust sooritades restorani kommentaari lahtrisse sõna “Nike”.  
  3. Kui sul pole veel Wolt kontot, siis lae tasuta äpp alla oma äpi poest (Google Play, App Store) või siit.
  4. Auhinna võitja loositakse välja 04.03. Võitjaga võetakse ühendust Wolt kontoga seotud e-maili kaudu ja täpsustatakse auhinna üleandmise detailid.
  5. MyFitness 365 päeva perioodikaart võimaldab piiramata ajaga treeninguid valitud MyFitness klubis. Tallinnas registreeritud perioodikaart kehtib kõikides MyFitness Eesti klubides. Tartus perioodikaart kehtib kõikides Tartu klubides. Perioodikaardi lõppedes on treeningpaketiga kahe nädala jooksul liitumine tasuta (tavahind 30€).
  6. Võitja saab Nike React 2.0 tossud kätte Nike esinduskauplustest isikut tõendava dokumendi alusel alates 4.03.19.
  7. Wolti tasuta kohaleveo teenus kehtib Wolti kandeala piirides, Eestis.
  8. Kampaanias osaledes ja reeglitega nõustumisel kinnitab osaleja oma nõusolekut kasutada tema nime konkursiga seonduvates materjalides.
  9. Käesolevaga kinnitab kampaania korraldaja, et ei edasta andmeid kolmandatele isikutele, va MyFitness AS ja Nike Esinduskauplused. Woltile jääb õigus saata oma infomaterjale e-kirja ning telefoni (SMSi) vahendusel.
  10. Kampaania korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi kampaania tingimustes.

 

Foto: Laura Kallasvee

Kampaania võitjad on Grete Metsallik ja Taavi Dreger. Palju õnne!

Wolt