Sinu jaanuari checklist!

Sulle meeldib avastada uusi põnevaid restorane? Tutvu oma jaanuarikuu checklistiga - toidukohad, kes liitusid Woltiga jõulukuul.

Panchan

Oled Korea köögi armastaja ning iga kord kui kuuled kedagi kimchist rääkimas, lähevad su silmad särama? Siis proovi Pan Chani! Jaanuaris on Restart kampaania raames menüüs eripakkumisena ka salativalik.

Olaf 

Skandinaavialikult kirglik Olaf kokkab seda, mille järele paljudel neelud käivad. Valikust ei puudu ei Aloha kauss, kikerhernekarri ega rukkileivaburger. Lisaks leiad Wolti menüüst ka Olafi lõunapakkumised!

Kuum Krants Tänavagurmee

Mõisapreili pagari küpsetatud käsitöösaiad, Liivimaa lihaveise eritellimusel valmistatud vorstid, Hollandi käsitööjuust ja värsked koostisosad teevad Kuuma Krantsi hot dogid gurmee vääriliseks.

So Brooklyn

Oled ehk tähele pannud, et Balti jaama turule on ilmunud üks eriti armas ja üdini roosa kohvik? See on So Brooklyn, mis pakub New York’i stiilis kogupäeva hommikusööki. Bagelid, smuutikausid ja omletid – millal iganes isu tekib!

Banana Leaf T1

Lõuna-India hõrgud palad on nüüd T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskuse esimese korruse toiduplatsil. Banana Leafi firmaroaks on dosad, ehk fermenteeritud taignast tehtud pannkoogid erinevate lisanditega. Miks mitte muuta pühapäevased pannkoogipäevad veidike põnevamaks ja maitsa Lõuna-India pannkooke!

Nuudel

Nuudel, Teine Nuudel ja… Nuudel Telliskivi! Kõik nuudlid saavad Telliskivi piirkonnas elavatele inimestele kärmelt kohale veetud. Kui nuudlitest kõht täis, proovi ka Massaman karrit kanaga!

Waksal Ekspress

Algselt Elva ajaloolisest rongijamaast alanud Waksal Ekspress on võrratud burgerimaitsed tänaseks kandnud ka Tartu ja Tallinna inimesteni. Pikka juttu pole mõtet ajada, ava äpp või veeb, vaata pilte Waksali burgeritest ja kõhul end juhtida. Oskame soovitada Waksalit või mis veelgi parem, Topelt Waksalit!

BabyBack Ribs & BBQ

Rõõmustamiseks on põhjust Pääsküla ja Tabasalu inimestel, sest just sealkandis tuli Wolti perre lisa BabyBack Ribs & BBQ näol. Nagu ühele õigele Ameerika restoranile kohane, leiad menüüst burgerid, ribid ja pitsad. We’re bringing babyback, yeah… khm.

Nuface

Ülemiste linnak kasvab mühinal ja sellega koos ka restoranide arv linnakus. Nuface on autentset hiina toitu pakuv laheda sisustusega miniresto Sepise tänaval. Woltijate seniseks lemmikuks on kujunenud nuudlid: tomati ja munaga, kanaga, sealihaga ning ilma puljongita dan-dan nuudlid.

Head nautimist!

Wolt