Sinu märtsi checklist!

Tunned huvi, millised restoranid liitusid Woltiga viimane kuu? Siin on sulle kohad, mida avastada!

Cherry Grill

Mõnikord tundub, et burger on just see “kirss tordil” ühele hubasele filmiõhtule. Istu diivanile, vali Netflixist uus film või oma lemmikseriaal ja ava Cherry Grilli menüü Wolt äpis. Pärast nende burgeripiltide nägemist enam tagasiteed pole!

Pelgupaik

Otsid tuisuse ilma eest pelgupaika? Kui Pelgupaik sinu kodust või kontorist liiga kaugele jääb, siis pakub ehk lohutust fakt, et Wolti tublid kullerid sulle Pelgupaiga toidu ukseni toovad. Restoran kasutab biolagunevat VegWare pakendit ja pärast saad tühja karbi koos banaanikoortega prügikasti visata!

Flow Bowl Solaris

Flow Bowl on oma kausside, smuutide, mahlade ja energiat andvate snäkkidega kolinud Arsenali keskusest kesklinna. Nüüd võib neid leida Solarise keskuse esimeselt korruselt! Oled tegemas oma nädalavahetuse shoppingut? Telli endale ette üks värske apelsinimahl ja smuutikauss, haara need pärast ostlemist kaasa ja naudi vaba päeva.

Pizzakiosk Tehnopol, Vanalinn, Laadri ja Stroomi

Kas teadsid, et Rapla pitsa proovimiseks ei pea tingimata Raplasse sõitma? Pizzakioskist tellides võid rahuliku südamega ka Tallinnasse jääda. Mis Rapla pitsa peal on? Ava Wolti äpp või veeb ja vaata järele, sest just see pitsa on kujunenud woltijate üheks lemmikuks.

Süsi Grill

Josperi söegrilliga elaval tulel küpsenud grillroad ja burgerid maitsevad eriti hästi pärast meelelahutust täis päeva T1 keskuses. Kui oled tüdinud lastega koju kiirustamas, siis päästab sind Wolt, sest Süsi Grill menüüst leiad maitsva toidu nii lastele kui ka endale.

BabyBack Tartu

BabyBacki burgerid, pitsad ja ribid on mõeldud nii sõpradega jagamiseks, kuid mis seal salata – pole keeruline seda kõike ka üksinda nahka pista. Nagu BabyBackis öeldakse, Let the good times roll!

Peetri pizza Aardla ja Veeriku

Tartlased armastavad pitsat ja meie armastame tartlastele pakkuda seda, mida soovitakse. Oleme Tartusse lisanud kaks uut Peetri Pizza asukohta, selleks et saaksid võimalikult sooda kojuveotasuga tellida endale lähimast Peetri Pizza pitseeriast oma lemmiku.

Mõnusat avastamist!

Wolt