Sinu aprilli checklist

Restoranide valik Woltis kasvab iga nädal. Täna juba pea 500 restorani seas võib teinekord jääda lahe toidukoht kahe silma vahele.

Kui sina oled üks nendest, kellele meeldib äpis avastada ja katsetada uusi põnevaid restorane, siis loed just õiget blogipostitust. Siin on sinu aprillikuu checklist – toidukohad, kes liitusid Woltiga viimase kuu jooksul.

VLND Burger

Kes on vahete-vahel Viljandis käinud või hea õnne korral Tallinnas valget kollase burgeri logoga food trucki trehvanud teab, millest me räägime. Jah, kuulujutud vastavad tõele – VLND burgeri leiab nüüd ka Baltast! Mis veelgi ägedam, kohe esimesest päevast ka Woltist. Tee endale unelmate kombo mahlasest burgerist, krõbedatest bataadifriikatest ja külmast colast. That’s what we call a cheat day!

Noya

Rotermannis asuvas Noyas kohtuvad kahest maailmast parim – Põhjamaade tooraine ja traditsioonid ning Jaapani kokandustehnika ning maitsed. Noya poolt pakutava toiduelamuse toome nüüd ka sinu ukseni, et saaksid nautida üht erilist õhtut armsama seltsis.

Umami Kalasadam

Paljude seas armastatud Umami tähistas ühe peatüki lõppu Õismäe puumaja õunaaias, selleks et alustada värskelt lehelt Kalasadamas. Jaapani keelest pärinev umami on üks viiest põhimaitsest lisaks magusale, soolasele, mõrkjale ning hapule ja tähistab hõrku maitset soolaste toitude puhul. Umami tabamiseks soovitame proovida Umami laksat.

Frenchy Bistro

Telliskivi südames asuvas Frenchys kohtuvad prantsuse köök ja vein, et luua tõeline toiduelamus! Enamik Frenchy toorainest, näiteks juust ja liha, tulevad Prantsusmaa erinevatest piirkondadest ja sobivad imeliselt kokku Frenchy veinivalikuga. Telli killuke Pariisi hõngu enda lauale ja naudi hetke!

Uulits Kampus

Burgerikohad rändavad üle Eesti ja meil on selle üle ainult hea meel! Kampuses asuv Uulits on pikemat aega plaani pidanud ja tõelist vaeva näinud, et tuua tartlasteni oma burgeriparemik. Mustsõstramarmelaad, veinine sibulamoos, soolakaramell ja peekon. Kõik need teevad Uulitsa burgerist meeldejääva elamuse ja peagi taipad, et nende kodukal väljahõigatud hoiatus “Uulitsa gurmeeburgerid võivad tekitada raskekujulist sõltuvust” osutus tõeks…

Mõnusaid elamusi!

Wolt