Nädal Woltiga: Anette Maria Rennit

Anette Maria Rennit otsustas ennast veidi proovile panna ja toituda terve nädala vaid Woltiga, sest nagu Jaapani vanasõna ütleb, siis õnn ja tühi kõht käivad harva koos!

Nädal Woltiga tähendas tema jaoks rohkem toidu peale mõtlemist kui tavaliselt, sest tihtilugu unustab Anette Maria kiire elutempo juures toidu täiesti ära. Enda sõnul toitus ta selle aja jooksul korralikumalt ning pööras palju tähelepanu erinevatele salatitele, mida ta muidu väga tihti ei söö.

Vaata, millised on Anette Maria lemmikud toidud, mida ta nädala jooksul proovis:

Burger Kitchen Viimsi – Vürtsine krõbekana burger. Samaaegselt mahlane ja krõbe, vürtsikas suutäis täidab kõhtu ja veab suunurgad üles!

Rucola – Zuppa di Granchio ehk vähipüreesupp sinimerekarpide ja sellerisalsaga. Selline hõrk maitsete kooslus, mis on isegi mitte-supisõpradele äärmiselt mokkamööda.

Pizzer – peekonipitsa. Võib-olla üks klassikalisemaid valikuid Pizzeri pitsavalikust, kuid see-eest ühe tõelise pitsa vääriline!

La Muu jäätisekohvik – Rabarberijäätis meenutab sulle kindlasti vanaema tehtud rabarberikooki, mida soojal juuniõhtul veranda peal nosisid.

Villa Thai – Gai Pad Med Mamuang või eesti keeles kanafilee India pähklite ja seentega on mõnus idamaine eine, mis teeb kõhule pai ning muudab meeled erksaks.

OKO – Fitness “Buddha” salat ei ole tavaline salat. See on suussulav maitsebukett tervislikest ja toitvatest koostisosadest, mis pakuvad põnevust ja avastamisrõõmu.

Rucola – Cozze al Finocchio con Pomodoro ehk sinikarbid fenkoli, koriandri, tsilli ja tomatileemega. Kergelt vürtsikas amps neile, kes peavad lugu mereandidest.

Samal ajal kui Anette Maria küsimuste vastuseid kirjutas ja nädala jooksul söödud lemmikutele mõtles, ootas ta lendu Roomasse ehk järgmist toiduseiklusi täis nädalat. Loodame, et nii Tallinna kui Rooma maitsed pakkusid talle meeldejäävaid elamusi.