Sinu septembri checklist

Augustis Woltiga liitunud restoranide nimekiri on teie ees. Vaata üle, ehk on selles listis mõni sinu uus lemmikrestoran! ?

Uued restoranid Tallinnas

MejoCosi

Kokk Roomast, igal nädalal elava Itaalia muusika etteasted ja ehtsad Rooma maitsed! MejoCosis soovitakse vahet teha itaaliapärasel ning ehtsal Itaalia toidul, seetõttu on nende jaoks oluline, et enamus koostisosadest tuleksid Itaaliast kohapealt ning nagu mainitud, kokad oleksid itaallased.

Bopp

Tervislik on popp! Bopis pakutakse tervislikku ja mõnusat toitu, mis on külluslik ja värviline. Kohviku perenaine on toitumisnõustaja, kes on väljatöötanud põnevad (ja tasakaalustatud) retseptid lisaks soolastele toitudele ka saiakeste ja koogikeste jaoks.

St. Patrick’s

St. Patrick’us tunned ennast nagu sõbra juures külas! Ja menüüvalik on selle sõbra juures hea – kergetest einetest grillroogade ja maitsvate magustoitudeni välja!

Rohe kohvik

Rohe kohvik ehk roheliselt mõtlev kohvik Balti jaamas. Mõnus valik salateid ja kausse, aga ka maitsvaid ja ehk isegi veidi ootamatuid suupisteid nagu näiteks maisiampsud juustu-jalapeno kastmega. Kuulu järgi pidi nende vegan “tseesar” ka lihasööja ära petma.

Masha restoran

Mashas näidatakse, mida tähendab tõeline vene külalislahkus ja menüü rikkalikust valikust ei puudu ükski Vene köögi klassik!

Gruusia Resto Fantaasia

Gruusia Resto Fantaasia on hubane restoran Tondiraba jäähalli kõrval, kus maitsvad Gruusia road saavad eheda maitse tandoori ahjus ning lahtise leegiga grillil.

Sabroso Pizza

Legendaarne pitsakoht Mustamäel pakub midagi igale maitsele. Meeldib sulle juustupitsa, vürtsikas pitsa, lihakas või hoopis lihavaba pitsa- Sabrosost leiab neid kõiki.

Noy City

Sadama lähistel asuvas Noy Citys on ühendatud Armeenia, Gruusia ja Kreeka köök. Täiusliku maitse ja kvaliteedi saavutamiseks kasutatakse ainult värsket ja looduslikku toorainet ning traditsioonilisi marinaadiretsepte.

Uued restoranid Tartus

Kaks Kaktust

Kaks Kaktust sai alguse kolme Mehhiko sõbra unistusest süüa tõelist Mehhiko toitu, Tartus. Nad lubavad, et toidud on autentsed ja sama head, kui need, mida nad sööksid kodus.