Nädal Woltiga: Kristina Pärtelpoeg

Kristina Pärtelpoeg armastab toitu, sellest rääkimist ja kõike sellega seonduvat. Ühtlasi meeldivad talle väljakutsed, mistõttu otsustas ta nädal aega ainult Woltiga toituda!

Kui tavaliselt sööb Kristina siis, kui kõht läheb tühjaks, siis selle nädala jooksul sõi ta iga päev korralikult hommiku-, lõuna- ja õhtusööki.
Lisaks jäi ju nõudepesu ära ?.

Proovi ka sina Kristina lemmikuid, mis on kõik hetkel eripakkumises!

Controvento– Alba pizza. Mõnus, mahlane, trühvliõline pitsa, mida katab kõik, mis ühe mõnusa pitsa katteks tarvis. Salaami, mozzarella, parmesan ja muidugi värske basiilik!

Reval Cafe– Kaerahelbepuder + värske apelsinimahl. Tervislik, kõhtutäitev, vitamiinirikas hommikusöök. Vali ise pudrule meelepärased lisandid ja naudi hea päeva algust!

Rull– Philadelphia twist. Justkui tuntud Philadelphia maki, aga väikese vimpkaga. Selle sushi teeb eriliseks mõnus küpsetatud lõhe apelsinipipra ja teriyaki kastmega!

Jaapani toit Yui– Hakata ramen. Jahedatel sügisilmadel isutab kohe eriti ühe kosutava rameni järele? Yui hakata ramen on kindlasti see õige kõhutäis, mis südame ja kõhu jälle soojaks teeb.

Boost– Blueberry Blast. Mmm..mustikad! Mustikas on kindlasti selle smuuti staar, kuid staari saadavad maitsenoodid õuntelt, banaanidelt ja jääjogurtilt.

Reval Cafe– Naturaalse juuretisega hapusai pošeeritud muna, soolalõhe ja avokaadoga + värske astelpajumahl. Milline combo sobiks veel paremini kokku? Ideaalne nii hommikuks kui lõunaks.. ja õhtuks!