Võida disaindiivan Oot-Oot Stuudiolt!

Kui tõmbaks jalad kerra ja naudiks täna toitu diivanil? Just sedasi nagu ema vanasti keelas. Mõtle, kui sinu elutoas säraks tutikas disaindiivan, mida pimedatel talvekuudel kodustada? Siis püsiks veel suurema meelerahuga kodus ja naudiks tubaseid tegevusi. Oled nõus?

Iga tellimus novembri lõpuni osaleb Oot-Oot Stuudio diivani loosimisel. Sina valid, millist tahad! Mida rohkem woltid, seda suurem on sinu võiduvõimalus. Ostsid äsja uue diivani? Pole hullu! Oot-Oot Stuudiost võid julgelt valida ka muud pehmet mööblit, näiteks tugitooli. Pimedaks ja pikaks talveks saad kontole ka 1000€ Wolt krediiti ja tasuta kohaleveo teenuse. Nii võiks koju jäädagi..

Kuidas osaleda?

Osalemiseks telli Woltiga ajavahemikus 16.09. – 30.11.19 ja märgi iga kord restorani kommentaari võlusõna “Oot-Oot”.

Kampaania reeglid

  1. Kampaania periood on 16.09. – 30.11.2019.
  2. Kampaanias osalemiseks peab sooritama tellimuse Woltiga ja märkima restorani kommentaari lahtrisse märksõna “Oot-Oot”.
  3. Iga kampaania reeglite kohaselt vormistatud tellimus annab loosimisel lisahääle.   
  4. Kui sul pole veel Wolti kontot, lae tasuta rakendus alla oma äpi-poest (Google Play, App Store) või tee konto Wolti veebis.
  5. Auhinna võitja loositakse välja 02.12.2019. Võitjaga võetakse ühendust Wolt kontoga seotud e-maili ja/või kontaktnumbri kaudu ja täpsustatakse auhinna üleandmise detailid.
  6. Võitja valib Oot-Oot Stuudio tootevalikust 1500€ väärtuses (käibemaks kaasa arvatud) pehmet mööblit. Soovikorral võib diivani asemel valida ka tugitooli(d).
  7. Juhul kui valitud mööbliese osutub kallimaks kui 1500€ (sis. KM), tasub võitja ülejäänud summa Oot-Oot Stuudiole arve alusel. 
  8. Võitjal on õigus võitu lunastada kolme kalendrikuu jooksul, kuni 02.03.2020.
  9. 1000€ Wolt krediiti kantakse võitja Wolt kontole 03.12.2019 ja see kehtib kojuveo tellimustele Eestis kuni 31.12.2020.  
  10. Wolti tasuta kohaleveo teenus kehtib Wolti kandeala piirides, Eestis kuni 31.12.2020.
  11. Kampaanias osaledes ja reeglitega nõustudes kinnitab osaleja oma nõusolekut kasutada tema nime konkursiga seonduvates materjalides.
  12. Käesolevaga kinnitab kampaania korraldaja, et ei edasta andmeid kolmandatele isikutele, (va Oot-Oot Stuudiole). Woltile jääb õigus saata oma infomaterjale e-kirja ning telefoni (SMSi) vahendusel.
  13. Wolti ja Oot-Oot Stuudio töötajatel ning nende perekonnaliikmetel pole võimalik antud kampaania auhinda võita. 
  14. Kampaania korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi kampaania tingimustes.

Oot-Oot Stuudio on Eesti mööblitootja, kes peab lugu kvaliteedist ja kestvusest. Uudista diivaneid www.oot-oot.com.

Foto: Oot-Oot Stuudio

Wolt #tänaväljaeilähe

Kampaania peaauhinna võitja on Krisse Desiree Talts!