Nädal Woltiga: Sandra Daškova

Sandra Daškova tahtis näha, kas ta suudab toitumise osas järjepidev olla ning kolm korda päevas süüa ja tellida kõik need toidukorrad Woltiga. Seetõttu võttis ta vastu väljakutse ja veetis nädal aega Woltiga.

Ta ütles, et hindas nädala jooksul enim seda, et sai rohkem aega pühendada oma perele ja lastele, sest veetis vähem aega köögis vaaritades. “Woltis on selline suurpärane võimalus nagu toidu ette tellimine. Kasutasin seda mitmeid kordi ning läksin restorani kohapeale sööma. Jäi vahelt ära pikk ootaeg. Wolt andis mulle rohkem aega tegeleda enda asjadega ning mitte aega kulutada söögitegemisele,” ütles Sandra.

Proovi ka sina Sandra lemmikuid, mis on kõik hetkel eripakkumises!

Vapiano – pizza Diavolo. Natuke vürtsikas, väga mahlane, pisut krõbe ning kindlasti mõnusalt kõhtutäitev!

Poke Bowl – tuunikala kauss. Nii palju erinevaid värskeid ja tervislikke asju ühes kausis. Ja kõik nii maitsev ning suurepäraselt kokkusobiv!

Japanese Food Yui – Philadelphia maki. Klassikaline maki, mille headus on tuntud vist kõigile sushi-sõpradele.

Villa Thai – shrimp thod. Natuke vürtsi jahedasse sügisesse kulub alati ära! See mõnus roog sobib nii snäkiks kui riisi või nuudlitega toekaks eineks.

Mack Bar-B-Que – crispy wings. Me teame, juba mõte kanatiibadest paneb neelud jooksma ja kui tegemist on veel eriti krõbedate tiibadega, tuleb need kohe tellida.

Sushi Plaza – hiidkreveti tempura. Kas oled seda juba proovinud? Lisaks krevettidele toovad sellesse küpsetatud sushisse särtsu porru ja karrikaste, mis moodustavad põneva koosluse.