Sinu oktoobri checklist

Septembrikuus liitus Woltiga taas hulk mõnusaid restorane! Suures restoranide hulgas orienteerumiseks panime uued liitujad kirja, et seda sinu jaoks pisut lihtsamaks teha, ning et leiaksid uued lemmikud kiirelt üles! ?

Uued toidukohad Tallinnas

Tru Kitchen

Tru Kitchen on Karjamaal asuv restoran, mille soov on pakkuda parimat võimalikku taimetoitu. Restoranis katsetatakse põnevate maitsete, kuid lihtsate nimetustega. Näiteks võib menüüst leida Rohelise salati, mis on kokku pandud kurgist, pestost, mustikatest, edamame ubadest, tofust ja tikritest.

Peatus

Peatuse restoran asub Balti Jaamas, ehtsas vagunis. Menüü põhirõhk lasub tänavatoidul, mida serveeritakse Peatusele omastes kuubedes. Peatus on koht, kus aeg peatub ning koht, kus alati peatuda.

Foodie Italian Delicacies

Tõeliste gurmaanidele mõeldud Itaalia toidud, snäkid, maiuspalad ja joogid. Kui ihkad midagi erilist ja armastad Itaalia kööki, vaata Foodie Italian Delicacies delisse!

Dim Sum Food Club

Kas oled üks neist, kes ei suuda otsustada, kas proovida lamba-, kana-, veiseliha või hoopis taimetoidu rooga? Dim Sum Food Clubis võid proovida neid kõiki, sest väikeste mõnusate snäki-portsionitega ei tee liiga ei kõhule ega rahakotile.

Karjase Sai

Põhjala Tehases on uksed avanud uus vahva pagarikoda Karjase Sai, mille kaup läheb hästi nagu soojad saiad ikka! Woltist saad praegu tellida üllatus-sette, kust võid lisaks ahjusoojadele saiadele leida ka muid üllatusi.

FishBish

Fish & Chips. Aga mitte ainult, sealt leiad ka fritud tofut või krevette, lisaks burgereid ja erinevaid chipse. FishBishis öeldakse, et nad pakuvad suus sulavat paneeritud kala koos parimate friikartulitega, mis viivad keele alla igal foodie’l.

Aloo Aloo

Vegan- ja taimetoidu restorane on Tallinnasse aina enam juurde tekkinud, kuid taimetoidurestorani, mis keskenduks India kartuliroogadele veel ei olnud. Nüüd on see Aloo Aloo näol Tallinna vanalinnas täitsa olemas.

Cheat Meal

Vahel on kohe selline tunne, et tahaks justkui “lohutustoitu”? Cheat Meal on selleks ideaalne. Menüü on konkreetne- sellest leiad burgerid ja friikartulid. Samas on burgerivalik lai ning midagi leidub igale maitsele!

Bravo Pizzeria

Lasnamäe südmes asuv Itaalia stiilis pitsarestoran, kust leiad laia valiku nii õhukese- kui paksupõhjalisi pitsasid!


Uued toidukohad Tartus

Yellow Chilli

Boheemlasliku Karlova linnajao ühes omapärasemas hoones asuv restoran, mis pakub maitseelamusi neile, kes hindavad aasiapäraseid toitusid.

MyItaly

Parimad pitsad valmivad ikka õiges puuküttega pitsaahjus! Kõigi toodete valmimisel jälgitakse MyItalys tähelepanelikult originaalsust, sest nende sõnul peavad kõik tooted olema kui Itaalias.