Nädal Woltiga: Kristjan Lüüs

"Noore" veganina oli Kristjan Lüüsil arvamus, et väljas söömas käimine ja toidu koju tellimine on järsku muutunud keerulisemaks kui varem. Selleks, et endale vastupidist tõestada, võttis ta vastu väljakutse veeta nädal aega Woltiga.

Pikema jututa võib öelda, et ta suutis üllatuda! Maitsvaid taimse toidu valikuid on restoranide menüüdesse tekkinud väga palju. Kristjan hindas nädala jooksul enim justnimelt seda, et sai avastada uusi restorane ja toitusid, millest mitmed hakkavad tema toidulauale kindlasti tihti ilmuma! Ühtlasi seda, et nüüd on tal kodus hunnik Wolti paberkotte, kuhu vanapaberit koguda ?.

Proovi Kristjani lemmikuid, mis on kõik hetkel eripakkumises:

Rohe Kohvik– tempeh kauss ja maisiampsud. Selles kombos on küll kokku pandud kaks poolt- ühelt poolt tervislik ja toitev, teisalt maitsev ja mõnus. Maisiampsudele lisab särtsu juustu-jalapeno kaste.

Vapiano– quinoa salat tofuga. Värskele kraamile, quinoale ja tofule on lisandiks balsamiäädika kaste ja eriliselt kreemiseks muudab koosluse hummus.

Wrap ‘n’ Roll– falafeli wrap + bataadifriikad. Kõik mõnus, mida ühest wrapist leida loota võiks! Lisandiks eriti krõbedad bataadifriikad ?.

Blender– juketox. Parajalt hapukas, maitsekas ja kindlasti värskendav vahepala!