Woltin kotiinkuljetus aukeaa tänään Vaasassa – mukana 17 ravintolaa

Hyvät vaasalaiset – tästä päivästä lähtien Wolt kuljettaa ruokaa esimerkiksi kotiin tai toimistolle yli 15 vaasalaisesta ravintolasta!

Avajaistarjouksena tarjoamme viikon ilmaiset kuljetukset kaikille Vaasan alueella Woltiin liittyville uusille asiakkaille. Saat siis kaupungin parhaat ravintola-annokset esimerkiksi suoraan kotiin tai toimistolle vain aterian hinnalla (minimitilaussumma 10 €).

Kuljetusalue on alkuvaiheessa noin 13 km pohjois–etelä- ja 8 km itä–länsisuunnassa. Se ulottuu keskustan alueen lisäksi pohjoisessa Finnbyyn, idässä Mustasaareen, lännessä Vaskiluotoon sekä etelässä Vanhansataman ja Liisanlehdon tienoille, tarkemmin ottaen alla olevan kuvan mukaan:

Alusta asti mukana on yli 15 huikeaa ravintolaa aina Magokorosta Himasiin ja Marco Polosta McDonald’siin. Alta löydät listan jokaisesta mukana olevasta ravintolasta kuvauksineen!

Nämä 18 ravintolaa ovat mukana Woltissa Vaasassa

Sielua lämmittävää intialaista ruokaa

Kaavya Cuisine
Vaasanpuistikko 17
intialainen
10–20 €
Kaavyan laatuvarmat ja vivahteikkaat annokset eivät jätä ketään nälkäiseksi. Sekä sielua että mahaa ruokkivat annokset ovat voittajan valinta!

Tilaa Kaavya Cuisinesta tästä.

Marco Polon legendaarisen hyviä pizzoja

Pizzabistro Marco Polo
Hovioikeudenpuistikko 11
pizzaa
11–16 €
Olethan jo maistanut Marco Polon punaisia pizzoja? Tavaramerkkinä toimivat punaiset pizzat ovat mehukkaita, maukkaalla tomaattikastikkeella kuorrutettuja herkkuja!

Tilaa Marco Polosta tästä.

Perinteistä kiinalaista ruokaa suoraan kotiin kuljetettuna

Tian Long
Vaasanpuistikko 20
kiinalainen
15-20 €
Perinteikäs ja laadukas Tian Long tarjoaa kiinalaisen kulttuurin autenttisia makuja vankalla ammattitaidolla.

Tilaa Tian Longista tästä.

Vanha kunnon subi.

Subway Vaasanpuistikko
Vaasanpuistikko 20
sandwichejä
7–15 €
Amerikkalainen sandwich-ketju Subway tarjoaa herkullisen ja vikkelän ateriaratkaisun pikkurahalla. Tuunaat annokset sopimaan juuri makuusi valitsemalla ainekset itse alusta loppuun!

Tilaa Subwaysta.

Herkuttele Arnoldsin donitseilla

Arnolds Rewell Center
Rewell Center, Ylätori
amerikkalaistyylinen kahvila
8–15 €
Arnoldsin maankuulut donitsit ovat totisesti vailla vertaa! Nyt voit vaivatta tilata kahvileipää vaikkapa kotiin tai työpaikalle – unohtamatta Arnoldin suolaisia herkkuja kuten bageleita ja toasteja!

Tilaa Arnoldsista.

Whopperit ja muut pikaruokaklassikot kotiovelle kuljetettuna

Burger King Kivihaka
Kivihaantie 16
burgereita
5-12 €
Burger Kingistä tilaat vaivatta liekillä grillatut burgerit ja herkulliset lisukkeet. Teet ateriasta omanlaisesi valitsemalla mieleisesi lisukkeet ja lisätäytteet laajasta valikoimasta.

Tilaa Burger Kingistä.

Mmm, sushia!

Magokoro
Rewell Center, Ylätori
sushia
5–15 €
Magokoro on lunastanut paikkansa Vaasan ravintolataivaan tähtenä ansaitusti. Magokoro viittaa japanissa todelliseen sydämeen – Magokoron antimet on valmistettu sananmukaisesti sydämellä.

Tilaa Magokorosta.

Amarillon takuuvarmat herkut.

Amarillo Vaasa
Vaasanpuistikko 18
tex-mexiä
10–18 €
Meksikolaishenkinen Amarillo tarjoilee laadukkaita burgereita vuosikausien ammattitaidolla. Burgerien lisäksi listalta löytyy myös muun muassa raikkaita salaatteja ja pikantteja nachoannoksia.

Tilaa Amarillosta.

Rosso – koko kansan suosikki.

Rosso Vaasa
Rewell Center 101
italialaista
14–22 €
Rosso on todellinen koko kansan pizzeria. Rossosta tilaat tutut ja turvalliset pizzat ja pastat kotiin tai vaikkapa illanviettoon vaivatta!

Tilaa Rossosta.

Monipuolista ruokaa Pancho Villasta

Pancho Villa Vaasa
Vaasanpuistikko 17
meksikolaista
15–20 €
Pancho Villan listalta löytää takuulla mieleistä purtavaa moneen eri makuun. Valikoima sisältää mehukkaita burgereita, kepeitä salaatteja, sormiruokaa ja jotain myös perheen pienimmille.

Tilaa Pancho Villasta.

Suussa sulavat raakakakut Raawkasta

Cafe Raawka
Pitkäkatu 34
kahvilatuotteita
10-15 €
Raawkan valikoimaa hurmaa varmasti: legendaaristen raakakakkujen lisäksi voit valita myös terveellisiä smoothieita ja leipiä. Raawka tarjoaa myös liudan maukkaita gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Tilaa Cafe Raawkasta.

Mäkkärin ruoat nyt suoraan kotiin

McDonald’s Vaasa
Jukolantie 1
pikaruokaa
3-12 €
Elämme auvoisia aikoja: Mäkkärin burgerit ja muut herkut ovat nyt entistä paremmin käden ulottuvilla. Woltin kautta tilaat kassillisen klassikoksi muodostunutta pikaruokaa helposti!

Tilaa McDonald’sista.

Nauti Himasin burgerit himas!

Himas
Vaasanpuistikko 16
burgereita, street foodia
10-12 €
Sielukasta katuruokaa tarjoava Himas tyydyttää vaativammankin burgerinälän taatusti – mediumiksi paistetut pihvit ja muut laadukkaat täytteet ovat omiaan luomaan täydellisen katuruokakokemuksen. Kylkeen suositellaan ilman muuta reilua kourallista ranuja!

Tilaa Himasista.

Pizzoja vuosikymmenten kokemuksella

O Sole Mio
Pitkäkatu 34
pizzaa
10–15 €
Jo viidettä vuosikymmentä Vaasan pizzaskenessä vaikuttava O Sole Mio tarjoaa konstailematta laadukkaita, pizzoja, pastoja ja salaatteja. Valikoimasta löytyy jotain joka makuun – suosittelemme testaamaan eritoten uusia pizzataskuja!

Tilaa O Sole Miosta.

Fondiksen burgereita ja muita maistuvia annoksia

Fondis
Hovioikeudenpuistikko 15
eurooppalaista
16–28 €
Fondiksen raikkaalta listalta löydät esimerkiksi täyttäviä lankkuannoksia, burgereita, leipiä ja salaatteja. Laadukkaiden annosten vierelle suositellaan valkkaamaan lisukkeita jaettavaksi – näillä aineksilla onnistunut ateriahetki on taattu!

Tilaa Fondiksesta.

Jungle Juice Bar Rewell Center
Kauppakatu 20
smoothie
5–10 €
Jungle Juice on valinta sinulle, joka olet terveellisen ja raikkaan smoothien perään. Jungle Juicen smoothiet valmistetaan paikan päällä puristetuista hedelmistä ja marjoista. Erityisen maininnan ansaitsee sesongin mukaan vaihtuva kausimaku –  raikas ja herkullinen vaihtoehto vanhoille suosikeille!

Tilaa Jungle Juice Barista.

Vegoshi
Pitkäkatu 44
vegaanista sesonkiruokaa
Raikkaita, puhtaalla omallatunnolla herkuteltavia annoksia tarjoilee kasvisravintola Vegoshi! Listalta löytyvät herkut syntyvät keittiököörin käsissä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Vegoshilta tilaat puhdasta ruokaa vaivatta – kausittain vaihtuvat annokset pitävät tarjonnan mukavan monipuolisena.

Tilaa Vegoshista.

Eikun tilaamaan – ja muista, ilmainen kotiinkuljetus uusille asiakkaille!

Puuttuuko lempiravintolasi tai asuinalueesi listalta? Ei hätää, kerro se meille, ja teemme parhaamme asian muuttamiseksi.

Jos sinulla ei vielä ole Woltia, sen saa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille täältä: get.wolt.com

Tilata voit myös selaimella osoitteessa: wolt.com