Woltin kotiinkuljetus aukeaa tänään Porissa – mukana 24 ravintolaa

Hyvät porilaiset – tästä päivästä lähtien Wolt kuljettaa ruokaa esimerkiksi kotiin tai toimistolle yli 20 porilaisesta ravintolasta!

Avajaistarjouksena tarjoamme ilmaiset kuljetukset kymmenen vuorokauden ajan Porin alueella, eli saat kaupungin parhaat ravintola-annokset esimerkiksi suoraan kotiin tai toimistolle vain aterian hinnalla (minimitilaussumma 10 €).

Kuljetusalue on alkuvaiheessa suunnilleen 9 km pohjois–etelä- ja 10 km itä–länsisuunnassa. Se ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Lotskeriin, idässä Isojoenrantaan, lännessä Leppäkorven ja Pietniemen alueille sekä etelässä Pinomäen tienoille, tarkemmin ottaen alla olevan kuvan mukaan:

Alkajaisiksi mukana on yli 20 huikeaa ravintolaa aina Blind Burgerista Sakuraan ja Terracesta Ten Wingsiin. Alta löydät listan jokaisesta mukana olevasta ravintolasta kuvauksineen!

Nämä 24 ravintolaa ovat mukana Woltissa Porissa

Sielua lämmittävää nepalilaista

Yak & Yeti
Yrjönkatu 7
nepalilaista
15-25 €
Pitkälinjaisen perheyrityksen arvomaailman keskiössä on laadukas ja perinteinen ruoka. Yak & Yetin täyteläiset maut istuvat taatusti laadukkaan nepalilaisen ruoan ystävän mieltymyksiin.

Terveellisiä smoothieita ja mehuja

Jungle Juice Bar
Siltapuistonkatu 14
smoothieita
5-10 €
Jungle Juice on valinta sinulle, joka olet terveellisen ja raikkaan smoothien perään. Jungle Juicen smoothiet valmistetaan paikan päällä puristetuista hedelmistä ja marjoista. Erityisen maininnan ansaitsee sesongin mukaan vaihtuva kausimaku –  raikas ja herkullinen vaihtoehto vanhoille suosikeille!

Tuttuja Mäkkärin herkkuja

McDonald’s
Säästäjänkatu 2
pikaruokaa
5-10 €
Elämme auvoisia aikoja: Mäkkärin burgerit ja muut herkut ovat nyt entistä enemmän käden ulottuvilla. Woltin kautta tilaat kassillisen klassikoksi muodostunutta pikaruokaa helposti!

Monipuolista itämaista ruokaa

Royal Mustang
Antinkatu 10
nepalilaista
10–15 €
Royal Mustang on monipuolista itämaista ruokaa etsivälle todellinen täsmälöytö. Royal Mustangin annokset valmistetaan ensiluokkaisista annoksista vankalla ammattitaidolla.

Sushia ja muita Aasian keittiön makuja

Kuma Sushi
Siltapuistonkatu 14
sushia
10-20 €
Kuma Sushi tarjoaa makuja eri puolelta Aasiaa. Valikoimasta löydät niin sushia, wok-annoksia kuin donburia – kaikki valmistettu perinteisin menetelmin ja suurella sydämellä!

Salaatteja ja muita kahvilaherkkuja Porin sydämessä

Petra’s Cafe
Yrjönkatu 11
salaattia
8-15 €
Rehellistä porilaista apetta tarjoaa Petra’s Cafe aivan Porin keskustassa. Taidokkaasti valmistetut salaatit ovat löytäneet yleisönsä – näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla mikäli et vielä ole ennättänyt! 

Thai-keittiön herkkuja

Tamarin Puuvilla
Siltapuistonkatu 14
thai
15-18 €
Täyteläisiä ja perinteikkäitä makuja Thaimaasta tarjoaa Tamarin. Listalta löytyy taatusti jotain joka makuun – tämä ei jätä kasvisruokailijoitakaan kylmäksi! Perinteikkäät ja lämmittävät annokset pimenevään syksyyn ovat varma valinta koko perheelle!

Kunnon siipiä Porissa

Ten Wings
Liisankatu 8
siipiä
10-25 €
Ten Wings tarjoilee reiluja siipiannoksia isompaankin nälkään. Laadukkaiden wingsien kylkeen voit valita mieleisesi valikoimasta lisukkeita – valittavana on esimerkiksi paneroitua kukkakaalia, erilaisia perunoita ja mozzarellatikkuja.

Tyydytystä burgerinälkään

Blind Burger
Isolinnankatu 20 A
burgereita
10-15 €
Puhdasta ja konstailematonta ruokaa tarjoava Blind Burger on oiva valinta burgerinälkään. Lista tarjoaa vankan valikoiman erilaisia burgereita, jotka on mahdollista saada sopimaan ruokavalioon kuin ruokavalioon. Lisätäytteiden avulla teet burgerista juuri näköisesi!

Monipuolista street foodia

Pikku X
Yrjönkatu 7
Street foodia
10-15 €
Täyttävää ja simppeliä katuruokaa tarjoava Pikku X on tunnettu mainioista annoksistaan. Ammattitaitoinen keittiöväki loihtii annoksia laatutietoiseen makuun –  täältä löytyy muun muassa ribsejä, tacoja, salaattia ja annoksia jaettavaksi.

Herkullista kiinalaista ruokaa

Long Gong
Yrjönkatu 20
kiinalaista
12-19 €
Halajatko onnistunutta makumatkaa Kiinaan? Tämä onnistuu vaivatta Long Gongin annosten kautta! Lista tarjoaa perinteikkään valikoiman kiinalaisen ruokakulttuurin helmiä, jotka valmistetaan ammattitaitoisesti erinomaisista raaka-aineista.

Kaikkien rakastama klassikko.

Turo’s Heavy Kebab
Gallen-Kallelan katu 6
pizzaa ja kebabia
10-15 €
Turo’s on varma valinta porilaiselle kebab-ruoan ystävälle. Listalta löydät kebab-annosten ja pizzojen lisäksi myös varta vasten porilaiseen makuun luotuja katuruoka-annoksia – “Tiätyst perinteit kunnioittae ja niit sopivast rikkoe”.

Pancho Villa Jyväskylä
Tex-mexiä moneen makuun

Pancho Villa
Siltapuistonkatu 14
tex-mex
10–15 €
Pancho Villan listalta löydät takuulla mieleistä purtavaa vaativampaankin makuun. Valikoima sisältää mehukkaita burgereita, kepeitä salaatteja, sormiruokaa ja jotain myös perheen pienimmille.

Arnolds Jyväskylä
DONITSEJA!

Arnolds Puuvilla
Pitkäkatu 34
amerikkalaistyylinen kahvila
5-15 €
Arnoldsin maankuulut donitsit ovat totisesti vailla vertaa! Nyt voit vaivatta tilata kahvileipää vaikkapa kotiin tai työpaikalle – unohtamatta Arnoldin suolaisia herkkuja kuten bageleita ja toasteja!

Rosson takuuvarmasti hyvät pizzat

Rosso
Antinkatu 11
italialaista
14-22 €
Rosso on todellinen koko kansan pizzeria. Rossosta tilaat tutut ja turvalliset pizzat kotiin tai vaikkapa illanviettoon vaivatta!

Monipuolisia herkkuja Amarillosta

Amarillo
Gallen-Kallelan katu 7
burgereita ja tex-mexiä
10-20 €
Meksikolaishenkinen Amarillo tarjoilee laadukkaita burgereita vuosikausien ammattitaidolla. Burgerien lisäksi listalta löytyy myös muun muassa raikkaita salaatteja ja pikantteja nachoannoksia.

Raikkaita sushielämyksiä

Sakura Sushi & China Wok
Yrjönkatu 14
Sushia
10-20€
Sakura tarjoaa raikkaita sushi-elämyksiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Puhtaat maut ja monipuoliset annokset ovat osaavan keittiököörin todellinen taidonnäyte.

Whopperit ja muut tutut herkut

Burger King
Yrjönkatu 14
pikaruokaa
5-12 €
Burger Kingistä tilaat vaivatta liekillä grillatut burgerit ja herkulliset lisukkeet. Teet ateriasta omanlaisesi valitsemalla mieleisesi lisukkeet ja lisätäytteet laajasta valikoimasta.

Picnicin salaatit, patongit ja uuniperunat kulkevat nyt luoksesi

Picnic Puuvilla
Siltapuistonkatu 14
kahvilaruokaa
5-10 €
Picnicistä tilaat mieleisesi patongin, salaatin tai vaikkapa klassisen uuniperuna-annoksen. Myös makeannälkään löytyy purtavaa – lista tarjoaa kakkupaloja ja erilaisia leivoksia pikkurahalla!

Terracen ruokalistalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin

Terrace Bar & Restaurant
Yrjönkatu 13-15
nepalilaista
10-15€
Terrace tarjoaa konstailematonta nepalilaista ruokaa mahan täydeltä. Mikäli nepalin maut eivät ole aivan se oma juttu, löytyy listalta myös siipiä ja pienempää sormiruokaa.

Vanha kunnon subi.

Subway
Puuvilla, Antinkatu & Yrjönkatu
sandwichejä
10-15€
Amerikkalainen sandwich-ketju Subway tarjoaa herkullisen ja vikkelän ateriaratkaisun pikkurahalla. Tuunaat annokset sopimaan juuri makuusi valitsemalla ainekset itse alusta loppuun!

Pioni tarjoilee herkullista kiinalaista ruokaa

Ravintola Pioni
Eteläpuisto 11
kiinalaista
10-15 €
Pionista tilaat helposti autenttisia kiinalaisia makuja suoraan kotiisi. Annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista tilauksen mukaan takuulla laadukkaista aineksista.

Eikun tilaamaan – ja muista, ilmainen kotiinkuljetus avaamisen kunniaksi!

Puuttuuko lempiravintolasi tai asuinalueesi listalta? Ei hätää, kerro se meille, ja teemme parhaamme asian muuttamiseksi.

Jos sinulla ei vielä ole Woltia, sen saa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille täältä: get.wolt.com

Tilata voit myös selaimella osoitteessa: wolt.com