Mindent a Woltról – Kik vagyunk és hogy működünk

Ha kíváncsi vagy mikor vagyunk nyitva, milyen árakon szállítunk, vagy mit is jelentenek a Wolt kreditek, jó helyen jársz.

A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottunk helyi csapatunkkal. Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá.

Itt találhatod a gyakran előforduló kérdésekre a válaszokat:

Mikor vagyunk nyitva?

Minden nap 11-től vagyunk nyitva, ekkortól tudsz rendelni azoktól az éttermektől, amik már nyitva vannak. Előrendelést bármikor le tudsz adni elvitelre vagy házhozszállításra is. Esténként 10-kor zárunk, kivéve pénteken és szombaton, amikor egészen 11-ig rendelhetsz tőlünk. Ügyfélszolgálatunk a teljes nyitvatartási időben üzemel.

Hogyan működik és mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A Woltnál saját futár partnereinkkel dolgozunk akiket szintén magunk választottunk ki. Ha házhoz szállítást kérsz az appból végig nyomon követheted, hol jár a rendelésed. Látni fogod, hogy a futár honnan és milyen járművel indult el az ételedért és mennyi ideig fog tartani a kiszállítás. Minden étteremből az étteremtől számított maximum 4 km az a távolság, ameddig szállítunk.
Az alap kiszállítási díj 499 ft, ami 1,5 km-ig elég. Ahogy nő a távolság, azzal együtt nő a kiszállítási díj is, a maximális díj 999 ft. Ha szeretnéd minimalizálni a rendelési költségeidet, erre is van egy szuper megoldásunk, csak olvass tovább 🙂

Adj a barátaidnak és te még náluk is jobban jársz

Ha elégedett vagy velünk és szeretnél egy jó tippet adni a barátaidnak kreditekkel jutalmazunk érte. Ha megosztod a személyes kódod a barátaiddal, ők új felhasználóként első rendelésükből kapnak 1500 Ft kedvezményt, és amint ezt beváltották neked is 1500 ft üti a markod. A jó hír az, hogy te bármennyi barátoddal megoszthatod a kódod és mindenki után bezsebelheted a kedvezményed. Saját kódodat a profilodban találod. Bátran szabd személyre, egyszer megváltoztathatod.

Ha még maradt kérdésed, ne habozz írni nekünk. Nyitvatartási időben elérhetsz minket az élő ügyfélszolgálat menüpontban de a Wolt & a haverok zárt facebook csoportunk is nyitva áll előtted.

Happy Wolting! 🙂