Ezentúl csak a Wolton rendelhetőek a Pizza Me pizzái!

Töltsd le az applikációt és az első rendelésedből 1500 ft kedvezményt kapsz! Hozzád kiszállító Pizza Me éttermek a Wolton: wolt.com/pizzame

A Pizza Me pizzák kiszállítását mostantól kizárólag a Wolt végzi. A kiszállítási területen belül a hozzád legközelebb eső Pizza Me-ből rendelheted meg kedvenc pizzádat. A kiszállítási időt az applikáció előre megbecsüli a rendelésedet pedig folyamatosan nyomon követheteted az első pillanattól az utolsóig.

Hogyan működik a Wolt?

A Wolt használatához először regisztrálnod szükséges amit megtehetsz email címmel vagy facebook fiókoddal az alábbi linken: get.wolt.com

A rendeléshez szükséges egy szállítási cím és egy bankkártya hozzáadása.

A Pizza Me pizzák kiszállítása ingyenes.

Hogyan tudod felhasználni a kedvezményt?

A regisztráció után menj a profilodban a “Kuponkód beváltása” menüpontra és írd be: PIZZAME. A kredit automatikusan felkerül az egyenlegedre és az első, Pizza Me étteremben leadott kiszállításos rendelésed végösszegéből fog levonódni.

Mikor vagyunk nyitva?

Minden nap 11-től vagyunk nyitva, ekkortól tudsz rendelni azoktól az éttermektől, amik már nyitva vannak. Előrendelést bármikor le tudsz adni egy előre meghatározott időpontra. Esténként 10-kor zárunk, kivéve pénteken és szombaton, amikor egészen 11-ig rendelhetsz tőlünk. Ügyfélszolgálatunk a teljes nyitvatartási időben üzemel.

 

Ha bármi kérdésed maradt bátran írj nekünk az ügyfélszolgálaton keresztül, itt  nyitvatartási időben folyamatosan elérhetőek vagyunk.

Happy Wolting!