Reggelizz a Wolttal!

Ha nem akarod a napod a konyhában kezdeni… Reggelizz a Wolttal!

A finom kávé és a frissen sült péksütemények illata szinte egyet jelent egy nyugodt reggellel, ám sajnos ehhez el is kell menni a legközelebbi kávézóig. Akarjuk mondani: el kellett.

A tökéletes kávéházi reggeli innentől kezdve ugyanis házhoz jön, sőt 11 helyett már 10 órától nyitva vagyunk, így minden feltétel adott egy késői reggelihez vagy brunch-hoz! És még fokozni is tudjuk: mától kezdve már a Costa Coffee-tól is rendelhettek a Wolton keresztül.

Szuper hír, hogy a Costa Coffee budai és pesti kávézói is csatlakoztak hozzánk, ezért biztos lehetsz benne, hogy mindig frissen érkeznek majd a szendvicsek, saláták, péksütemények, és bizony: a forró kávék! A Wolt kínálatában persze szép számmal találsz még olyan helyeket, ahonnan álmaid reggelije – vagy akár a délutáni energiatöltet – egy gombnyomás után már érkezik is.

Íme a mi kedvenceink:

  1. Három Tarka Macska: szendvics és péksütemény mellett a Három Tarka Macskából akár a kenyeret is házhoz rendelheted frissen gőzölögve, ha magadnak készítenéd el a reggeli szendvicsedet belőle.

  2. Vitamin Szalon: hazai, termelői gyümölcsből készült gyümölcslé-költeményeik bármilyen reggelit kiegészítenek.

  3. Steamhouse Café: Palackozott Cold Brew kávé és friss gyümölcslevek mellett helyben sütött croissantokat vagy akár vegán zabkását is rendelhetsz tőlük!
  4. URBANFOOD: széles bagel-kínálatuk tökéletes arra, hogy egy délelőtti meetinget is igazi csapatépítő programmá varázsoljon. A sonkástól a lazacoson át egészen a brie sajtosig minden megtalálható náluk.

  5. OnTheWay Coffe CO.: egy igazi brunch persze kávéval teljes, de náluk akkor is jó helyen jársz, ha egy délutáni felrissülésre vágysz. Az eredeti Cold Brew kávé garantáltan felpörget!

  6. Gelarto Rosa Bistro: ha valami könnyed és egészséges napindítót keresel, akkor a kókusztejjel és friss gyümölcsökkel felturbózott zabkása lesz a neked való.

  7. Zsivány Bisztró: ha valami kiadósabbra vágysz, a gorgonzolás, a Serrano sonkás, vagy a füstölt lazacos szendvics lesz a kedvenc reggelid.

  8. Eat Me: ha már reggel is egy jó Wrapot kívánsz, az Eat Me kínálata a számodra megfelelő választás.

WOLT tipp: Az első héten reggel 10 és 11 között a kiszállítás a mi ajándékunk!