Stílusosan a két ünnep között is a Wolttal!

Amiért minden évben tűkön ülve várjuk már az ünnepeket, az a szeretteinkkel töltött idő és a jobbnál jobb ételek, jobbnál jobb társaságban. Megvan annak a varázsa, amikor néhány napig felbolydul a családi konyha, és mindenki sürög-forog, hogy igazán meg legyen pakolva az az ünnepi asztal. Azonban a jóból is megárt a sok! Miután napokig szinte folyamatosan csak főztünk, bocsánatos, ha egy kicsit elfogy a lelkesedés. Szerencsére a Wolt akkor is segítségetekre siet, ha a két ünnep közti baráti összejöveteleket kell feldobni!

Legyen szó egy közös filmes vagy játékestéről, az olyan klasszikus party snackek, mint a
különböző sültkrumplik és chipsek sosem hagynak cserben:
  • A Che Che Nemburger kínálatából kiadós, rusztikus sültkrumplival és hagymakarikával dobhatjátok fel az estét, pikáns thai vagy zöldfűszeres mártogatóssal.
  • A Firpo Burger &; Bar hasábjait szószok széles választékával, amerikai típusú coleslaw-val és frissítő kézműves sörökkel párosítva tudjátok kérni.
  • A Gringos Amigos hamisítatlan mexikói snackekkel szolgál az összejövetelhez: házi nacho chipsük salsával, cheddar szósszal vagy guacamoléval is kérhető, Nacho táljuk pedig akár az egész társaságnak is elég.
Ha valami különlegesebbel lepnétek meg a rég nem látott vendégeket, a legjobb helyen
keresitek:
  • Az EPIC Burger az örök klasszikus csirkeszárnyak mellett olyan tuti befutó snackeket kínál, mint a panírozott mac & cheese kockák vagy a cheddar sajttal töltött, panírozott jalapeno poppers.
  • A Nemo Fish & Chips mi mással járulhatna hozzá egy tökéletes együttléthez,mint isteni halas finomságokkal:  harcsából és tőkehalból is készül náluk strips, ami avokádó szósszal együtt érkezik és egy adag hagymakarika is jól áll neki!
  • Ha valami igazán villantós kajával lepnétek meg a vendégeket, a Tölcsibe csirkével, zöldséggel és izgalmas szószokkal alaposan megpakolt waffle tölcséreivel garantált a siker!
Lehet azonban bármilyen extra az étel, ha nincs rá mivel koccintani! Szerencsére erre is van
megoldásunk, méghozzá nem is akármilyen:
  • A Csapház kézműves sörökben egyedülállóan erős kínálatából mindenki megtalálja a kedvencét, legyen szó egy világos lagerről, IPA-ról, APA-ról vagy meggysörről, egészen az olyan különlegességekig, mint a Gyertyános Sörfőzde whiskeys búzája.
  • A Holló és Róka borkínálata alapjáraton is erős, de a Wolt felhasználóinak még akcióval is készülnek: Holló vagy Róka borválogatásaikat ti magatok állíthatjátok össze – keressétek a Wolt Specials között!
+1 – Ha a szilveszteri buli után nincs kedvetek kikelni az ágyból, mi január elsején is nyitva vagyunk, számíthattok ránk! 😛