5+1 Wolt-tipp az újévi fogadalmaid betartásához

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a házhozszállítás egyet jelentett a nehéz, zsíros ételekkel. Az egészségesebb életmód minden évben az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom – de amilyen könnyű megfogadni, olyan nehéz betartani. Ha elfogy a kezdeti lelkesedés vagy csak egyszerűen nincs időd főzni, rendeld házhoz az egészséges fogásokat.

Összegyűjtöttünk 5+1 helyet, amivel a fogadalmak betartása is olyan könnyen fog menni, mint maga a fogadalomtétel:

  • A Leroy Express a lehető legjobbkor csatlakozott a Wolthoz, ugyanis széles kínálatukban igazán alakkímélő fogásokat találunk. Természetesen a nagy klasszikus cézár salátát sem az unalmas módon készítik el, vörös tonhal steak-jük karfiolpürével és vad brokkolival pedig igazi ínyencség.

  • A Fruccola, azon felül, hogy igazán könnyű ételeket kínál, még pontosan fel is tünteti azok kalóriaszámát – például ínycsiklandozó grillezett lazacuk csak 428 kalória!

  • Az Eat Me Budapest wrapjai és salátái tökéletesek, ha egy könnyed ebédet keres az ember. Tonhalas wrapjuk a bőkezű salátakörítés mellett sült céklával érkezik.

A távol-keleti konyhát azért is szeretjük, mert azon felül, hogy igazán különleges ízélményt ad, számtalan könnyedebb opciót is kínál:

  • A Nori Sushibár Budapest leveseinél kevés dolog tud jobban esni egy hideg téli napon, sushi-kínálatuk pedig kimondottan szemrevaló. Sőt! Sushi boxukat 12-től egészen 100 darabig kínálják, így akár az egész családot vagy a kollégákat is jól lakathatjuk vele – így még a munkanapokat is könnyű feldobni.

Akik igazán elhivatottak az egészségesebb, könnyedebb ételek és életmód mellett, a legjobb helyen járnak:

  • A Juicy Bagel-nél az egészséges reggeliktől kezdve az instant vitaminbombákig széles a választék. Smoothie bowl-jaik a legmenőbb superfoodokkal felturbózva a napi 4-5 féle gyümölcs- vagy zöldségigényt teljes mértékben fedezik, Juicy leveik pedig nem csak a szivárvány minden színében pompáznak, de a vitaminkészletet is egyből az egekbe lökik.

  • Akik az ünnepek után sem tudnak lemondani az édességről, szerencsére már bűntudat nélkül is élvezhetik. A Say Cheese Budapest kis üvegben érkező sajttortái felvonultatják az összes közönségkedvencet a vörösbársonytól az oreósig, viszont nemcsak glutén- vagy cukor-, de mindenmentes opciókkal is támogatják az újévi fogadalmak teljesülését!