Segítségnyújtás, ahogy mi csináljuk – ügyfélszolgálat Wolt-módra

Valószínűleg nem az ügyfélszolgálat az a szó, amitől mindenki egyből mosolyra fakad. Emberek vagyunk és olykor olykor több ezer rendelés esetén becsúszhatnak hibák is, ami néha lehet bosszantó. De miért ne lehetne a megoldás egyszerű és boldog?

Megfigyeltünk, tanultunk, tapasztaltunk és minden nap bizonyítjuk, hogy a Woltnál igenis lehetséges a gördülékeny segítségnyújtás!

Hogyan?

  • A Wolt ügyfélszolgálata egy magyar nyelvű, helyi csapat, akik nyitvatartási időben folyamatosan állnak rendelkezésedre.

  • Az applikáción belül könnyen elérhetőek vagyunk: rendelésen kívül a Profilod alatti Ügyfélszolgálat fül alatt, rendelés után pedig a megrendelő felület bal oldalán lévő Ügyfélszolgálat gombra kattintva hívhatod elő.

  • Ügyfélszolgálatunk chat alapú, annak minden előnyével – küldhetsz nyugodtan gifeket vagy emojikat!

  • Egyszerre tartjuk a kapcsolatot veled, a futárral és az étteremmel is, egy kézben tartva mindent!

  • Fontosnak tartjuk a proaktivitást: bármilyen váratlan helyzet (akár dugó vagy késés) lép fel, azt azonnal jelezzük feléd, és panasz nélkül is kezeljük!

  • A panaszokat egyből vizsgáljuk, és ne izgulj, egy kiborult levest nem kell majd hetekig bizonygatnod. Jogos panasz esetén azonnal küldjük a kompenzációt!

És hogy hogyan is kezeli a Wolt ügyfélszolgálati rendszere a panaszokat? Erről meséljen egy felhasználónk:

„Az egyik rendelésemnél történt egy kis kavarodás: az étteremben elfelejtették a csomaghoz adni a megrendelt extra nachost, amit szóvá is tettem az ügyfélszolgálaton keresztül. Szinte rögtön válaszoltak, jelezték a problémát az étteremnek és felajánlották, hogy vagy visszautalják a hiányzó termék árát, vagy azonnal újraküldik nekem a lemaradt nachost.”

Ők pedig azok, akik az ügyfélszolgálaton minden kérdésedre választ tudnak adni, és akikkel folyamatosan kapcsolatban lehetsz:

Csenge

Dóri

Bianka