5 tipp a stresszmentes Valentin-napi vacsorához!

A Valentin-nap és a gasztronómia kéz a kézben járnak: vacsora egy étteremben, gyertyafény, szeretteinkkel eltöltött minőségi idő. Nekünk azonban még romantikusabb ötletünk van: otthon, kettesben még meghittebb egy vacsora, ami akkor is teljesülhet, ha nem szeretnéd az este nagy részét a konyhában tölteni, vagy épp nem vagy a szakácsok legjobbika. ;) Sőt: most még ajándékkal is készültünk nektek!

A Chocofacture egyedi bonbonjai már önmagukban is tökéletesek Valentin-napi meglepetésnek, azoban ha az alábbi éttermek speciális ajánlatát rendeled február 14-én, jóvoltukból különleges, szív alakú csokoládét kapsz ajándékba!

  • A Nori Sushibár Budapest sushi kínálata a végtelenhez közelít, így tökéletes, ha valami különlegességgel lepnéd meg kedvesed, és kiadós, akár 100 darabos boxaik igazán megkönnyítik a döntést.

  • A hardcore Woltosoknak aligha kell bemutatni az amerikai mintára nyitott Tölcsibét. Frissen sült, sós waffle tölcsérbe pakolt ropogós bundájú csirkéjével és különleges szószaival igazán hagyományteremtő Valentin-napi vacsora, például egy Netflix-maraton mellé.

  • Vegetáriánus, egészséges és mégis egzotikus Valentin-napi vacsorát rendelhetünk a Hummus Point budai és pesti egységéből is – keressétek a Wolt Specialst!

  • A februári hidegben kevés dolog esik jobban egy forró levesnél, különösen, ha a világ kedvenc vietnámi levesét, a pho-t említjük. Szerencsére a Funky Pho vegetáriánusoknak és húsevőknek is kínál szívet-lelket melengető leveseket!

  • A Local Korner Pizzanál nemcsak a saját pizzátokat rakhatjátok össze, de előtélként kis pizza snackeket is rendelhettek, sőt: a vacsorát kiegészítő finom magyar borokat is be tudjátok szerezni náluk!

Bármelyik felsorolt partnerétteremre essen is a választás, a Chocofacture különleges, szív alakú csokija garantálja, hogy igazán tökéletes legyen az élmény.

Boldog Valentin-napot, Woltosok!