Nőnapi virágküldés egy kattintással? Igen, a Woltnál már ez is lehetséges!

Március 7-én és 8-án között pop-up store-ként csatlakozik be partnereink közé a színpompás és exkluzív rózsadobozaival rövid idő alatt közönségkedvenccé vált Imperial Roses. Mi idén így segítünk abban, hogy rohangálás-, sorbanállás-, és stersszmentes legyen az ünneplésetek!

Ha március, akkor nőnap! Ami pedig a Valentin-napnak a gyertyafény és a csoki, a szülinapnak a torta, az a nőnapnak a virág! A Woltnál folyamatosan arra törekszünk, hogy minden tekintetben emeljük a házhosszállítás színvonalát: korábban elérhetetlen éttermek, kiemelkedő ügyfélszolgálat és egy úttörő telefonos app – pont az online virágrendelés maradna ki?

Rendelj bárhova! A virágboltot a Wolton itt éred el.

Ha igazi meglepetést szeretnél okozni, ne várd meg, amíg a párod hazaér, lepd meg már az irodában! Ha már egyből a munkahelye címét adod meg, a futár egyenesen hozzá viszi ki a szebbnél-szebb virágösszeállításokat!

Természetesen akkor is számíthatsz a Woltra, ha magad szeretnéd átadni az ajándékot, de már nincs időd elmenni és megvenni azt. Rendeld az irodádba a csokrot és okozz meglepetést mikor hazaérsz! És hogy mi a legjobb? A Wolttal akkor is mindenkinek adhatsz virágot, ha nem lenne lehetőséged személyesen köszönteni a család minden női tagját!

Íme a választék:

  1. Egy szál tulipán – választható színek – 2.000 Ft
  2. Mini virág box – vegyes virágokkal – 5.500 Ft
  3. Imperial Mini Box – 24 szál rózsa, választható színekben – 29.990 Ft
  4. Imperial Four Box – 32 szál rózsa, választható színekben – 39.990 Ft
  5. Imperial Full Box – 48 szál rózsa, választható színekben – 59.990 Ft
  6. Imperial Rainbow Box – maximum 56 szál rózsa színátmenetekkel  – 74.990 Ft
  7. Imperial Bonbon Box – Több mint 100 szál rózsa, többféle variációban.Tetszés szerint kérhető betű, szám vagy szív alakzat is – 99.990 Ft
Sőt, jobb ha előre gondolkodsz, rendeld meg a meglepetéseket időben, akár már ma!

Boldog nőnapot kívánunk!