A házhozszállítás jövője megérkezett Pécsre!

Európa kedvenc ételrendelő applikációja beveszi Magyarországot. A több mint 40 városban jelen lévő finn gasztrotech startup, a Wolt elsőként Budapesten reformálta meg mindazt, amit a házhozszállításról gondoltunk: korábban elérhetetlen éttermek, egy úttörő mobilalkalmazás és kiemelkedő ügyfélszolgálat. A cél viszont természetesen a folyamatos fejlődés és a szolgáltatás kiterjesztése.

Budapest után második magyar városként a Wolt Pécsen teszi majd mindazt, amivel már belopta magát Budapest szívébe: a házhozszállítás több, mint a pizza és az ügyfélszolgálat nem áll meg egyetlen telefonszámnál. A Wolt olyan éttermek kapuját is megnyitja, ahonnan korábban elképzelhetetlen volt a házhozszállítás. Ráadásul teszi mindezt egy könnyen kezelhető, átlátható felületen, ahonnan egyetlen kattintás után érkeznek a város legkülönlegesebb fogásai, a folyamatosan bővülő kínálatból. Sőt az applikáción keresztül GPS alapon nyomon is lehet követni, hogy a rendelést szállító futár merre jár, és mikor érkezik meg a megadott kiszállítási címre. A felmerülő problémákat pedig az ügyfélszolgálat a lehető legfelhasználóbarátabb módon oldja meg, ráadásul chat-alapon: tehát küldhetsz nyugodtan emojikat is!

Tehát a Wolt elhozza a házhozszállítás jelenét és jövőjét, a csodás város legkülönlegesebb éttermeit és felülírja mindazt, amit korábban az étel házhozszállítás jelentett!

Hello, Pécs! Éhesek vagytok már?