Gluténérzékenyként is finomat a Wolttal

A gluténérzékenység egyre több embert érintő probléma, aminek több fajtája is létezik, de szerencsére rengeteg alternatíva közül választhat az, akinek a szervezete érzékeny a búzalisztben található fehérjére. Természetesen a Wolt kínálatában is talál finom fogásokat az, aki speciális étrendet követ – és reméljük végleg megválaszolhatjuk az „Akkor te mit ehetsz?” kérdést!

Óriási tévhit, hogy aki speciális étrendet követ, annak koplalnia kell. A leglaktatóbb comfort foodok ugyanúgy beleilleszthetőek a gluténmentes étrendbe, mint az egészséges vagy egzotikus fogások.

  • A SoulFood lassan sült BBQ bordája igencsak távol áll a koplalástól, kreol babos rizzsel és grill kukoricával karöltve érkezik és tökéletesen gluténmentes.

  • A Hummus Point közel-keleti finomságai közül is bőségesen tud választani az, aki nem fogyaszthat glutént. XL Hummus táljuk manori sajttal együtt igazi kulináris utazás, salátakörettel pedig tökéletesen kompatibilis a speciális étrenddel.

  • Gluténmentes pizza? Igen! A Pizza Monkey-nál több, mint 20 féle íz közül választhatsz!

  • A Kitchen of Health kínálata egyaránt kedvez a húsevőknek, és a vegetáriánusoknak, valamint a gluténérzékenyek számára is tartogatnak ízletes meglepetéseket – előételtől egészen a desszertig. Heti ajánlatukban most csirkemell steak található avokádókrémmel és sült édesburgonyával! Itt nincs rossz választás, az biztos!

Ízletes, különleges, laktató és izgalmas fogások, éhezésről szó sincs – a Wolttal ez is könnyen megy!

*Fontos, hogy a fenti ételek ugyan glutént nem tartalmaznak, de az elkészítés során glutént tartalmazó összetevővel érintkezhetnek. Kérjük, érzékenységed erősségétől függően rendelés előtt keresd fel az adott éttermet a részletesebb információkért!