Húsvéti tojáskeresés újragondolva – ünnepi játék a Wolttal

Minden ünnepnek megvannak a maga hagyományai, sokszor pont ezért várjuk őket – mind a szokások, mind az ételek terén. A húsvéti menük általában a sonka, kalács és tojás szentháromságában mozognak, ami bár jól tud esni, hamar unalmassá válhat. A Woltra szerencsére húsvétkor is számíthattok, ha nincs kedvetek otthon főzni vagy csak egyszerűen unjátok az ünnepi menüt – a hosszú hétvége alatt is szüntelenül üzemelünk!

Sőt, játékra is hívunk, amivel garantáltan felélesztjük a legszebb húsvéti emlékeket: indul a tojáskeresés Wolt-módra!

Április 19. és 22. között igazi húsvéti kincskeresővé változtatjuk a Wolt applikációt, ugyanis az ünnepi időszak alatt rengeteg kis tojást rejtettünk el benne – és természetesen nem üresen! A húsvéti tojásaink 10 különféle kuponkódot jelentenek, amiket az alkalmazás különböző pontjain dugtunk el. A skála egészen az egy tokentől – ami ingyen házhozszállítást biztosít – a 10.000 forint értékű kreditig terjed, szóval érdemes minél mélyebbre ásni, pont mint a hagyományos tojásvadászaton! A húsvéti tojások értékét pedig majd csak akkor fedjük fel, amikor beváltjátok azt az alkalmazásban való rendeléskor, a promóciós kód megadása menüpont alatt!

Ha ajándékra leltél a tojásvadászaton és a húsvéti menüt is unod, itt az ideje feldobni az ünnepi ételeket valami különlegességgel a Wolt kínálatából!