Egy gombnyomással a világ körül a Wolttal

A tavasz derekán járva már szinte érezzük a nyári napsugarakat, ez a nyárközeli hangulat pedig könnyen a későbbi utazások tervezgetésébe torkollhat. Utazni pedig azért is maradandó élmény, mert a pihenés mellett egy új ország gasztronómiáját is megismerhetjük!

A világ minden táján találunk lenyűgöző ételeket, amik sokszor már elég indokot jelentenek a repjegyvásárlásra. Azonban, ha te csak egy kissebb kulináris kiruccanásra vágysz, a Wolt kínálatából Európa, Ázsia és Amerika legjobb ételeit is egy gombnyomás után házhoz rendelheted!

  • India fűszeres és gazdag ízeit hozza házhoz a Mantra Masala és a Good Karma, ráadásul mindkét hely a bővelkedik a húsmentes fogásokban!

  • A Kerkyra Gyros Görögország legjavát kínálja, és nem lehet véletlen, hogy a sajttal felturbózott gyrostáljuk töretlenül az egyik legnépszerűbb étel a Wolton!

  • Az argentin eredetű empanadák már az egész világot meghódították, így természetesen a Wolt kínálatából sem hiányozhatnak. Az Empanada Story tésztabatyui tradícionális argentin ízekkel töltve érkeznek, egynél pedig lehetetlen megállni.

  • Az távol-keleti konyháról szinte csak jót lehet mondani: egészséges, változatos, laktató és persze nagyon finom. Frissen csatlakozott éttermeink lefedik a kontinens legjobb fogásait: a Biang Bisztró a különböző sült rizsek és pirított tészták mennyországa, a Dang Muoi Pho Bistro nevéhez hűen a mennyei pho levesekről gondoskodik, a Little Geisha Can Cook pedig sushi kínálatával jeleskedik!

  • A mexikói konyhát házias jellege és vibráló ízei miatt is szeretjük, meg persze azért, mert bármikor jól tud esni! A Mezcal alapanyagai legnagyobb részét egyenesen Mexikóból importálja, kínálatában pedig a mexikói fogások javát kínálja, egészen az olyan specialitásokig, mint a jalapeno krémleves.

  • Az amerikai életérzést is egy gombnyomással a tányérunkra varázsolhatjuk, például a The BBQ Box lassú tűzön, hosszú ideig sütött csodáival, de ha az USA híres déli ételeit kívánjuk, a SoulFood a tökéletes választás.

  • A szintén frissen csatlakozott Montenegro Gurman bükkfa szénen grillezett szerb és montenegrói ínyencségeket kínál, a pljeskavicától egészen a csevapcsicsáig – egy falattal a Balkánra repít!

Rendeld házhoz a legfinomabb ételeket a világ minden tájáról, és indulhat a kulináris körutazás!