5+1 fantasztikus étterem a zamatosabb őszi napokért

Lassan kabátba öltözik a nyár, de a Wolt továbbra is csak rád vár! Bár hamarosan elcsomagolhatod a fürdőruhát, de az igazán finom falatokról továbbra sem kell lemondanod! Képzeletbeli utazásra invitálunk így a nyár végén, hogy könnyebb legyen elviselni az ősz közeledtét. Összegyűjtöttünk 5+1 csodálatos éttermet, akik garantáltan gondoskodnak róla, hogy kellemesebben teljenek az őszi napok.

Ha még nem akarsz lemondani a nyárról, még túl közeli a nyaralás, és újra át akarod élni az ott szerzett csodás élményeket, rendeld otthonodba a mediterrán nyári pezsgés hangulatát! A Taverna Dionysos-ból egy cseppnyi Görögországot varázsolunk otthonodba! Válogass a mennyei falatok között, és máris repítjük feléd azokat!

“Aki az életet könnyedebben veszi, az jobban és tovább él” – tartja az olasz mondás, ahonnan a Vapiano elnevezés is ered. Dőlj hát hátra, engedd el magad, és mi máris szállítjuk hozzád a friss, válogatott alapanyagokból készített finomabbnál finomabb mediterrán ételeket a Vapiano éttermeiből.

Egy ínycsiklandó, mégis egészséges pizzára vágysz? Kóstold meg Jamie Oliver kovászos pizzáját, melynek tésztáját helyben készítik, kézzel nyújtják. A Jamie’s Pizzériában kiemelkedő hangsúlyt fektetnek arra, hogy csakis kiváló alapanyagokból, szabadtartású húsból, zamatos paradicsomból készült ételeket szolgáljanak fel.

Inkább gondolatban Ázsiába utaznál?

Jó hírünk van! Végre itt az autentikus ázsiai ínyencségeket kínáló Padthai, hogy befűszerezze az unalmas őszi hétköznapokat! Egyelőre csak Budán tudsz rendelni, de hamarosan elindítjuk a házhozszállítást Pesten is.

Shanghai izgalmas ízeit máris szállítjuk feléd egyenesen a belváros egyik legvagányabb étterméből, a Spíler Shanghai-ból! Street food, vagy igazi klasszikusok, itt mindent megtalálsz.

S végül ha mégis inkább maradnál a magyarosabb ízeknél, esetleg kalandoznál kicsit a zsidó kultúrában, a belváros egyik ikonikus bisztrója, a Spíler Original ajánlatai között biztos megtalálod a kedvencedet, ahol kedvedre mazsolázgathasz a minőségi street food-ot és a magyar és zsidó klasszikusokat tartalmazó kínálatból.