Wolt heroes: azaz ismerd meg a kékruhás szuperhősöket!

Wolt heroes: aviary isomers meg a kékruhás szuperhősöket!

A modell, a színész, a fogorvostanhallgató és a futár egy személyben

Nagyon fontos számunkra, hogy megismerhesd azokat az embereket akik hóban, fagyban, szakadó esőben, vagy éppen szikrázó napsütésben is úton vannak, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassák számodra a finomabbnál finomabb falatokat! ?????

Íme itt van Wolt heroes sorozatunk második része! Ugye te is vártad már? ?

Ismerd meg perzsa származású futár partnerünket, Danial Kabousi-t, aki színészkedett már Zurich-ben, komoly svájci és prágai modell karrierje után, pedig jelenleg itt Budapesten tanul a Semmelweiss Egyetemen, fogorvosnak készül.

Hogy került hozzánk, a Wolthoz? Daniel magas tandíját nem tudta fizetni, munkát keresett, méghozzá olyat, amelyet könnyen össze tud egyeztetni tanulmányaival is. Több helyen is szerencsét próbált, de mivel akkor még nem beszélt magyarul, nyelvtudás hiányában mindenhol ajtót mutattak neki. Szerencsénkre, amikor éppen elkeseredettségében hazafelé bandukolt egy újabb elutasítás után, meglátott egy Wolt futárt, rákeresett cégünkre az interneten, jelentkezett, és azóta az egyik leghatékonyabb futárunkká nőtte ki magát.

Tavaly decemberben kezdett nálunk dolgozni, és amellett, hogy annyi pénzt gyűjtött össze, hogy már teljes egészében kifizette tandíját, még magyarul is megtanult kommunikálni, még az interjúnkat is félig magyarul bonyolítottuk le!

“Ha a Wolt nem lett volna, nem tudtam volna folytatni a tanulmányaimat, fel kellett volna adni az álmomat, hogy fogorvos legyek. De szerencsére a Wolt lehetőséget adott számomra, hogy bebizonyítsam szorgalmamat, és ráadásul még magyarul is tanultam ez idő alatt. Maximalista vagyok, mindig a tökéletességre törekszem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Hatalmas motiváció volt számomra a nyelvtanulásban az, hogy a megrendelőinkkel minél előbb tudjak magyarul is kommunikálni.”

A Wolt rugalmasságának köszönhetően Danielnek lehetősége volt arra, hogy minél rövidebb idő alatt megkeressen annyi pénzt, hogy letudja ezt a vállát nyomó terhet, a teljes tandíjat. Ezért passzív félévre váltott, és ez idő alatt sikerült is neki, igaz rengeteget dolgozott. Ő volt az egyik legkorábban érkező futárunk, és sokszor az utolsó aki hazament.

Viszont most már tud a tanulmányaira koncentrálni, és hétvégente jár csupán futárkodni.

“Már nem igazán a pénz miatt dolgozom itt – bár persze az mindig jól jön-, hanem mert szükségem van arra, hogy valami jelentőségteljeset csináljak tanulmányaim alatt is. Nincs stressz, akkor jövök futárkodni, amikor a tanulás mellett időm engedi. Ezt szeretem a Woltban, illetve a rengeteg pozitív energiát ami körülvesz munka közben. A fantasztikus Ügyfélszolgálat gondoskodik arról, hogy nyugodtan, stressz nélkül tudjunk dolgozni. Bármilyen problémánk adódik, rájuk mindig számíthatunk, ráadásul emberileg is foglalkoznak velünk. Örülök, hogy itt dolgozhatok!”

Danial egy igazán aktív ember, lételeme, hogy állandóan mozgásban legyen. A munka és tanulmányai mellett minden nap jár edzeni is, és bár a modellkedést most kicsit háttérbe szorította, ki tudja a jövőben elképzelhető, hogy feltűnik még a divat világában.

Célja, hogy sikeres fogorvos legyen, és úgy érzi, hogy a Wolt segít neki ennek elérésében.

Danial most már öt éve Magyarországon él, ez idő alatt rengeteg magyar barátot szerzett, valamint itt talált rá a szerelem is. Ki tudja mit hoz a jövő, vajon Kanadában, Ausztráliában vagy itt Magyarországon válik valóra az álma. Mi mindenesetre sok sikert kívánunk hozzá! ?

Daniel üzenete a jövendőbeli Wolt futároknak így hangzik:

“A Woltnál mindenki megtalálja a számítását. Minden nap szeretnél dolgozni? Vagy csak hétvégente van időd? Nem tudod előre mikor tudsz jönni? Az sem baj, hiszen csakis a te választásod!”

A Wolt heroes következő részében egy vérbeli futárt ismerhetsz meg: “félőrült” Feri bá-t, akinek Wolt futár partner karriere egyidős a Wolt magyarországi jelenlétével, ő volt az egyik első Wolt futár!

Várod a folytatást? ?