Ajándékozz gasztroélményt a Wolttal!

Wolt ajándékozz gasztroélményt

Itt van ismét a december, elérkezett az év azon szakasza, amikor mindenki a tökéletes ajándékot kutatja. Valljuk be, ez évről évre egyre nehezebb.

Te már megvetted a karácsonyi ajándékokat?  Még nem? Még ötleted sincs arra, hogy mit vegyél? Időd pedig végképp nincs, hogy magad készítsd el az ajándékokat? Ne aggódj! Szerencsére ebben is a segítségedre sietünk! Küldj meglepetést a Wolton keresztül és lepd meg szeretteidet finomságokkal!

Igazán szívhez szóló ajándékot küldhetsz a Chocofacture bonbon különlegességeivel: 6, 9 vagy 18 szem olyan különleges bonbont rejthetsz választható díszdobozba, mint például a klasszikus és andalító, Babits Tokaji Furminttal és édes fügével készülő „Harmónium”, ami garantáltan melegséggel tölti el azt, aki megkóstolja. Lepd meg párodat a varázslatos You&Me dobozzal, benne valódi belga csokoládéba forgatott mogyoróval, csokoládé nyalókával és egy krémes étcsokoládé táblával. Mennyei nyalánkság! Az igazi különlegességek rabja vagy? A “Spicy Kiss” cayenne borsos sós karamellája krémes étcsokoládé köntösben garantáltan befűszerezi az estét!

A gluténérzékenyek számára mindig kicsit nehezebb az év ezen időszaka, amikor mindenhol körülvesznek bennünket a finomabbnál finomabb desszertek, édességek. Az elmaradhatatlan bejgliről ne is beszéljünk. Jó hírünk van! Most már rengeteg édességet találunk gluténmentes verzióban is! Lepd meg gluténérzékeny ismerősödet a Zelenák Sütiház által készített mennyei glutén-és tejmentes bejglikkel gesztenyés, mákos és szilvás ízben! Ha inkább egy csokis-málnás ízbomba dobogtatná meg kedvesed szívét, válaszd a Paleo málnás csokimousse tortát!

Ki ne szeretné ezt az ünnepi időszakban igazán népszerűvé váló édességet, a fantasztikus  kürtőskalácsot? Lepd meg szeretteidet 4 db díszdobozba csomagolt finomsággal a Magyar Termék Nagydíjas Vitéz Kürtős által üzemeltetett Édes Mackóból! Ráadásul szerdánként glutén-és tejmentes kürtőskalácsokat is küldhetsz! Neked melyik íz a kedvenced?

Hoppácska! Hamár a kürtőskalácsnál tartunk… Kényeztesd szeretteidet forró almával, vaníliasodóval és karamellel töltött kürtőskaláccsal,  a Hoppácskából! Belekóstolva ebbe a varázslatos desszertbe, máris ünnepi hangulatba öltözik a szívünk!

Ki ne örülne egy doboz igazán különleges macaronnak? Szerezz örömet a Hisztéria Cremeria varázslatos ízeivel! A vilmoskörtés, pisztáciás, bazsalikomos-citromos macaronjai, vagy az áfonya-málna és ibolya ízkombináció garantáltan mosolyt csal az arcokra!

Lepd meg barátaidat, családodat egy doboz paleo sütivel Franziska segítségével! 2X3, 4X3, vagy 9X3 db-os válogatást is küldhetsz, melyet az aznapi süteménypalettából állítanak össze. Igazi meglepetés!

Egy finom bor, egy különleges ital klasszikus karácsonyi ajándék, aminek mindenki örül. 

Nézd meg a Bortársaság decemberi és ünnepi válogatását, ahonnan igazi különlegességek kerülhetnek a karácsonyi asztalra.

Sok helyen az ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője a Tokaji Aszú. Lepd meg családodat ezzel az aranysárga, édes csodával a Doblo-ból.

A Fióka borválogatása igazán különleges nedűket kínál az ünnephez. Ha rábíznád a választást az ajándékozottra, akkor ajándékutalványt is vásárolhatsz 10, 15, vagy 20 ezer Ft értékben.

Van olyan ismerősöd aki a kézműves sörök nagy rajongója? Lepd meg a Csapház Gogolból ajándékdobozba csomagolt, igazi kuriózumokkal!  Finom és különleges ajándék!

Ha viszont teljesen biztosra szeretnél menni, és ismerősödre bíznád a választást, lepd meg Wolt ajándékutalvánnyal 1500 Ft-tól 100 000 Ft értékig, melyet a Wolt honlapjáról, vagy az applikáción keresztül tudsz megvásárolni. A kártyát e-mailben kapod meg, ami egy egyedi kódot tartalmaz. A szerencsés ajándékozott ezt beírva a kiválasztott összeget kreditként kapja meg, amit arra költhet, amire csak szeretné. Ajándékozz idén gasztroélményt!