Még mindig nem kapott el A Karácsonyi Hangulat? Segítünk!

A város már rég felvette ünnepi köntösét, az utcák fényárban úsznak, és mindenhol frissen sült gesztenye illata lengi be a tereket. Valószínű már te is elővetted a csillogó karácsonyi díszeket, kiegészítőket. Mégsem kapott még el a nagybetűs Karácsonyi Hangulat? A színek, a fények, az illatok mind-mind segítenek abban, hogy megteremtsük a tökéletes ünnepi légkört, azonban fontos, hogy a lelkünkbe is beköltözzön a karácsony! Hiszen nincs is szebb időszak ennél, mint amikor a szívünk is ünneplőbe öltözik.

Igaz rengeteg a teendő az év végén, de most itt az idő arra, hogy egy kicsit lelassulj.

Bújj bele a kedvenc fotelodba, húzd magadra az elengedhetetlen rénszarvasos plédet, és csak figyelj a háttérben szóló karácsonyi dallamokra. A szegfűszeggel tűzdelt narancs fantasztikus illata belengi az egész szobát. Csukd be a szemed, és engedd, hogy átjárja a lelkedet az ünnep meghittsége!

Tudod mi segítene még egy kicsit az ünnepre való hangolódásban? A finom, karácsonyt idéző falatok! Engedd, hogy ezt most más készítse el helyetted! Bár karácsonykor zárva leszünk, de addig még számíthatsz ránk, hogy mennyei falatokkal segítsünk neked az ünnepre hangolódni. A te dolgod, hogy szeretteiddel töltsd ezt a kis extra szabadidőt, hiszen az adventi időszakban a legfontosabb a szeretetben, békességben, meghitt környezetben együtt töltött idő, a szívünk ünnepi díszbe öltöztetése.

Míg ti egymásra figyeltek, fürge futár partnerünk máris repíti kedvenceiteket kellemes karácsonyi hangulatot varázsolva otthonotokba.

Talán egy forró halászlére vágysz? Nézd meg a Lóca Vendéglő kínálatát! Márcsak beszippantva a fantasztikus pontyból és harcsából készült halászlé illatát, máris ünneplőbe öltözik a szívünk! A Palánta Bisztró ízletes halászleve harcsafilével szintén pompás választás!

Szereted a pikánsabb ízeket? Kóstold meg a Pesti Sólet Étterem káposztás céklalevesét! Mennyei! De ha a klasszikus töltött káposztát keresed, itt azt is megleled!

Karácsony táján a halacskák nemcsak a halászlében úszva kerülnek a tányérunkba, de egészben sütve is gyakran megjelennek az asztalon. Ha szereted a pisztrángot, ízletes falatokra számíthatsz a Tabáni Kakas Étteremben!

A fahéjas alma jellegzetes illata, a narancsos, citrusos ízek, a dió és a méz kavalkádja mind-mind hozzátartoznak a karácsonyi milliőhöz.

Kóstold meg a Bécsiszelet Jókaiból az almával, camembert sajttal töltött csirkemellet, melyben a sós és az édes ízvilág tökéletes harmóniában jelentkezik.

Ha már a camembertnél tartunk, kóstold meg a Sport Bisztró grillezett, lágy sajtját diós almahabbal és szőlős rizssalátával. Igazi gourmet választás!

Ebben az időszakban gyakrabban fogyasztunk a húsok mellé édesebb köreteket, mint például az eFusion Étterem konfitált libamája csodálatos összhangot teremt az édesburgonya tócsnival és füge jussal. De ha már karácsony, a kacsa sem hiányozhat! A Raffaello Ristorante e Pizzéria pompás Sous-vide kacsamellet kínál édesburgonya tócsnival és céklapürével.

Majorka almás-diós salátája kék sajttal szintén ünnepi hangulatba repít.

Mi tehetné még édesebbé a karácsony előtti napokat, mint az ünnepi időszakra jellemző csodás desszert, a kürtőskalács? Kóstold meg az Édes Mackó fahéjas, diós és a csokicseppes kürtőseit is, hogy igazán karácsonyi hangulatba kerülj! Válaszd az ünnepi mini kürtőskalács boxot 6 db fantasztikus ízzel, melyek garantáltan megédesítik az ünnepet!

A gesztenye, ez a pompás alapanyag bizony megannyi finom karácsonyi édesség alapja. A Bocadolce gesztenyés-mascarpone szelete garantáltan minden gesztenye-imádót magával ragad. 

Ha esetleg a vegán táplálkozás híve vagy, a Raffaello Ristorante narancsos-csokoládés tortája csak rád vár! Kóstold meg a fantasztikus mézeskalácsot is, és harapj bele a karácsonyba!

Ugye jól esne egy kis kényeztetés? Bújj bele a puha fotelba, rakd be a kedvenc karácsonyi filmedet, és fogj a kezedbe egy csodás Raffaello sajttortát a Say Cheese-től. Kell ennél több egy lazítós decemberi délutánhoz?

Ugye Téged is elkapott A Karácsonyi Hangulat? ?⭐✨??