Atklāj Gyozu & KamiBo!

Izsalcis, bet nezini, ko šoreiz izvēlēties? Pazīstamas sajūtas. Wolt ir te, lai iedvesmotu Tevi atklāt jaunas garšas & aicinātu piedzīvot ko jaunu.

Pavasaris ir tepat aiz stūra un  mēs Tevi mudinām pamēģināt maltītes, kuras varbūt līdz šim vēl nav izdevies. Vai jau esi nogaršojis populāros Japāņu pelmeņus – GYOZA?

Atklāj Gyozu – Japāņu tradicionālos pusmēness formas pelmeņus īpaši plānā mīklā. Saskaņā ar Japāņu tradīcijām, GYOZA tiek pasniegtas pirms vakariņām kā uzkoda. Šie pelmeņi ir pieejami gan ar gaļu, gan veģetārajā versijā un parasti tiek pasniegti ar gardu mērcīti garšas izcelšanai un papildināšanai. Tie ir ieguvuši popularitāti arī Rīgas restorānos & ja neesi vēl paspējis, noteikti ir jānogaršo. Wolt tos atradīsi tādu restorānu ēdienkartēs kā RamenRiga, Yakuza, RestBar MO, Gan BeiRonin, KinkiKABU Bento.

Lai izbaudītu pilnu Āzijas pieredzi, piesakies uz KamiBo nodarbību MyFitness! Šī tālo austrumu cīņas māksla ļaus tev pilnīgi citādāk uztvert savu ķermeni un garu & pilnīgi noteikti pavērs durvis jaunām sajūtām.

PS! Kā zināms viens no spēcīgiem motivatoriem apmeklēt treniņus ir jauns sporta apģērbs. Apmeklē Nike veikalus, lai ievērtētu viņu jauno kolekciju.

Veiksmi atklājumos!

Wolt