Jūnija čekliste, ko baudīt kopā ar saulīti ☀️

Vai Tu jau izbaudi vasaru? Tādā laikā kāds ir šonedēļ viss ko gribās ir zvilnēt šūpuļtīklā vai gulēt uz sedziņas zālītē, vai pie jūras un baudīt sauli, vai ne? Tad dari tā, mēs tev dosim pāris stundas no tavas dienas, ko varēsi atpūsties, ja uzticēsi mums parūpēties par ēdienu. Pasūti un baudi vasaru! ?

Hesburger – ilgi gaidītais nu ir klāt ?

Urā, beidzot arī Hesburger ir atrodams Wolt! Tagad vari izbaudīt savus iecienītos komplektiņus un citus ēdienus arī neizejot no mājas. 6 Hesburger restorāni no kuriem izvēlēties, vai Tu jau apskatīji sev tuvāko? 

MUNCH barbecue – apslēptais dārgums Purvciemā

Jāsaka, ka mums kuri nedzīvo Purvciemā vai tā tuvumā skauž, ka Purvciema un tā tuvumā dzīvojošajiem ir tik ļoti paveicies ar tik lielisku restorānu kā Munch. Slēptais dārgums ar dievīgi gardu ēdienu. Mēs nekad nebijām domājuši, ka frī var būt tik gardi, ka mēli var norīt, iesakām arī Jums dirty fries ar plucinātu cūkgaļu, kā arī pārējos no ēdieniem, ticiet man šī kļūs par vienu no Jūsu ēdiena mīļvietiņām.

Holy Moly – garšas no Kalifornijas virtuves

Kā reiz pirms atvaļinājumu laika vari sākt ķert tā sajūtiņas ar Holy Moly ēdieniem kuru garšas nākušas no Kalifornijas. Ēdieni ir patiešām burvīgi un garšo pasakaini, domā, ka suši garšo vienādi – izbaudi Holy Moly suši un tavas garšas kārpiņas būs pārsteigtas! Kā arī citi ēdieni garšo īpaši labi, it kā šķipsniņa pašas Kalifornijas būtu piebērta. 

Delisnack Alfa – burgers, fries and everything nice

Jap, Jūs pareizi dzirdējāt, tagad Delisnack gardumi pieejami arī Alfā! Delisnack ir laba izvēle, kad nezini, ko vēlies, jo viņiem ir pa drusciņam no visa. Izmēģini tagad! 

Dēkainis – ēdiens kā piedzīvojums

Āgenskalna un Kalnciema woltotāji esam parūpējušies par Jums, lai arī Jūs varētu izbaudīt garšas piedzīvojumu kopā ar Dēkaini nobaudot viņu gardos ēdienus un plašo izvēli. 

Trattoria da Niko – Itāļu virtuve Mārupē

Hey, Mārupe, mēs Jūs dzirdam! Trattoria da Niko tagad rūpēsies par Jums un Jūsu itāļu virtuves kārdinājumiem –  picu un pastu visdažādākās variācijas! Jo mēs visi zinām, ka pica vienmēr ir laba izvēle, vai ne? 

Krodziņš “Ķirmis” – mājīgi

Mājīgi un gardi ēdieni ar lielu izvēles iespēju – uzkodas, gaļas ēdieni, pastas un citi gardumi. 

Ni Hao – Āzijas virtuve visā krāšņumā

Labākie ēdieni no Āzijas virtuves vienuviet! Garšo tikpat burvīgi, cik izklausās – sākot no suši un nūdelēm līdz karstajiem jūras velšu un pīles ēdieniem, kā arī daudz, daudz citu gardumu.

AM Sushi Ķengaragā – let`s make Ķengarags great again

Gardi suši mūsu lieliskajiem Ķengaraga woltotājiem – they know good sushi! Izmēģiniet un pastāstiet mums kā garšoja.

Chi Asian Food – vairāk kā 200 dažādi taizemiešu virtuves ēdieni

Vairāk kā 200 izvēles iespēju! Vai esi gatavs šādam garšu piedzīvojumam? Tik daudz gardu lietu, bet tik maz laika, pasteidzies, lai paspētu nogaršot visus labumiņus no šī restorāna. Tie tiešām garšo tikpat brīnišķīgi kā izklausās! 

Drama burger – drāma izvēlēties

Kad visi burgeri garšo tik izcili kā šie, tad tiešām tā ir vesela drāma, lai izvēlētos īsto! Taču patiesībā nav par ko satraukties un celt drāmu, jo vienmēr ir rītdiena, kad vari pasūtīt un nogaršot nākošo burgerīti. 

Extra pizza Imanta & Ziepniekkalns – Picas! Picas visur!

AsiaMix – un vēl mazliet Taizemes virtuves pilnai laimei

Pārbaudītas vērtības un gardi ēdieni no Taizemes virtuves tepat Rīgā. Pasūti un mēs piegādāsim līdz tavām durvīm. 

Par saulainām dienām un gardiem ēdieniem! 

Bon appetit!

Egija no Wolt