Tava jūlija čekliste. Laiks jaunumiem ?

Pat nepamanot Jāņi ir aizvadīti un jūlijs jau klāt. Dienas pavisam pamazām atkal paliek īsākas un šķiet, ka vasara nedaudz atkāpjas, bet nav iemesla satraukumam šis ir lielisks laiks, lai pamēģinātu kādu vēl neizbaudītu restorānu, kurš Wolt saimei pievienojies jūnijā, kamēr atkal gaidām saulīti.

Kadagi Dog – kurš būtu domājis, ka hot dogi var būt tik dievīgi gardi?

Kadagi dog ir vieta, kur hot dogi ir kā mākslas galerija, ko tādu Jūs vel nebūsiet redzējuši vai baudījuši. Izmēģini un pasūti savu kreatīvo maltīti un būsi pārsteigts.

Ziemeļu Enkurs – apmierini savu piedzīvojumu garu

Kurš gan nezin gardos Ziemeļu Enkura brūvētos aliņus? Tikpat lieliska ir arī viņu ēdienkarte ar sātīgiem burgeriem, grilētiem labumiem kā arī uzkodām kā jau kārtīgai jūrnieku tautai pienākas 🙂 

McDonalds® – visiem tiem, kuri nepacietīgi gaidīja

Jūsu lūgšanas ir uzklausītas – McDonalds it Woltā! Gardie burgeri, iemīļotie frī kartupelīši un citi gardumi mazajiem “dirty pleasure” mirkļiem. Dažreiz jau var, vai ne? 

Paslēptās receptes – svaigas pastas katru dienu

Nav vel sanācis doties atvaļinājumā vai arī tas ir tepat, bet gribās nedaudz ātrāk iejusties? Varbūt dosies uz Itāliju? Tad šis tev ir jāizmēģina! Katru dienu svaigi gatavota pasta visdažādākajās variācijās un izpildījumos. Mēli var norīt! 

Ausmeņa Kebabs Mežciems – kas var būt labāks par latgaļu kebabu? 🙂

Visiem iemīļotais latgaliskākais kebabs Rīgā nu arī Mežciemā

Sale & Pepe – īsta itāļu šefpavāra virtuve

Autentiskas receptes, kas nākušas no saulainās Itālijas. Nobaudi un atrodi savu iecienītāko ēdienu un izgaršo Itālijas virtuves garšu.

Briāna Kebabs – remdē izsalkumu!

Remdē izsalkumu ar vareniem kebabiem par pievilcīgām cenām. 

Milano Hookah Lounge – visām gaumēm

Ziepniekkalna Woltotājiem vieta, kur katrs var atrast sev ko tīkamu – sushi, šasliks, burgeri, salāti, uzkodas un kaut kas arī uz kārā zoba liekams. 

Sushi Ekspress – more love for sushi lovers

Kobe – vai kāds teica sushi?

Sushi visos iespējamajos veidos – auksti, karsti, lieli seti, mazi seti, lasis, mīdijas, nu viss, ko sirds var kārot. Atklāj jaunas garšas!

Sushi Club – tagad arī Barona ielā!

Suši Club gardie suši tagad pieejami arī Barona ielas apkārtnē dzīvojošajiem. 

Himalayan Garden – Nepali Kitchen

Ēdieni no visaugstākajiem punktiem pasaulē. 

Khinkalnaja Akropole – Lieliska Gruzīnu virtuve!

Izbaudi Gruzīnu virtuves krāsu gammu tagad arī mājās. 

Lai gardi!!

Wolt