Vasaras Woltotāji – Alise & Kārlis Josti ?

Ir pienācis laiks jūs iepazīstināt ar vasaras Woltotājiem Alisi & Kārli. Par to kas viņiem garšo un kur visbiežāk pikniko lasi zemāk.

Pastāstiet nedaudz par sevi un savu motivāciju pieteikties par vasaras Woltotājiem

Būt par vasaras Woltotājiem pieteicāmies, jo, lai arī mums diezgan labi patīk ēst, uz gatavošanu pašiem mēs esam drusku slinki. Un jo īpaši vasarā, kad maltīti var apvienot ar zvilnēšanu kādā no Rīgas smukajiem parkiem.

Kādi ir jūsu vasaras plāni?

Pa vidu neskaitāmajiem koncertiem, festivāliem un pilsētas svētkiem, gribam vēl aiz astes noķert īstu brīvdienu sajūtu, laižoties tuvākos un tālākos braucienos tepat pa Latviju un kaimiņu zemēm. Vēl jāieplāno arī ne tikai visu laiku uzstāties, bet noklausīties arī kādu koncertu pašiem. 

Ko jums nozīmē ēdiens?

Ēdiens ir daļa no dzīves. Tas vienmēr ir klātesošs. Vai tā būtu parasta otrdiena, vai tie būtu lieli svētki. Ēdiens sevī nes līdzcilvēku rūpes un mīlestību. Bez mīlestības jau neko garšīgu pagatavot nemaz nav iespējams!

Ja jums būtu iespēja ēst tikai vienu ēdienu visu atlikušo mūžu, kas tas būtu?

Alise ēstu sushi (un tieši Balts sushi, jo tie nešaubīgi ir visgardākie sushi Rīgā) un Kārlis ēstu visus iespējamos pasaules burgerus, visdažādākajās kombinācijās un formās.

Ko jūs ēdat, kad neviens neskatās? 🙂

Mēs ēdam daudz saldējuma. Tik daudz, ka reizēm jau paliek kauns pašiem no sevis, ka var izleksēt veselu kasti, pat aci nepamirkšķinot.

Jūsu mīļākā ēdienreize. Kādā kārtībā Tu sarindotu ēdienreizes pēc svarīguma (brokastis, pusdienas, vakariņas)?

Mēs vislielāko uzmanību cenšamies pievērst brokastīm. Tad var cept visādas olas un bekonus, smērēt maizes un blenderēt smūtijus. Apēst no rīta garšīgas brokastis ir kā izkāpt no gultas ar pareizo kāju.

Kuras ir jūsu mīļākās vietas piknikam?

Visbiežāk izvēlamies Vērmaņdārzu. Taču pēdējā laika jaukākais pikniks mums sanāca Ziedoņdārzā. Priecājāmies, ka tas ir tik sakopts un kluss.

Kas ir 3 neatņemamas piknika sastāvdaļas?

Vislabākais pikniks sanāk, ja līdzi ir deķītis, salvetes un kāda grāmata, jo tad pikniks var turpināties arī tad, kad notiesāta maltīte. Piknikam draugu lokā arī labi piestāv dažādas līdzi paķeramas galda spēles. Mums līdzi mēdz būt Uno. 

Kāda jūsuprāt ir perfektā fona mūzika maltītes ieturēšanai?

Maltītei vislabāk piestāv visu iespējamo seriālu ievada džingli.

Kas bija jūsu pēdējais Wolt pasūtījums? Biežāk veiktais pasūtījums (ēdiens, restorāns)?

Mūsu pēdējais Wolt pasūtījums bija no Drama Burger. Atklājām to šovasar un tā vien nespējam atturēties no superīgās brioche maizītes un pastrami!

Vai jau pamēģinājāt Barley Bros? Kā garšoja?

Barley Bros esam mēģinājuši. Mums pie sirds vairāk iet plūškoka garša. Vislabāk tas garšo, kad ir kārtīgi atdzesēts!


Kādā ikdienišķā situācijā jūs izvēlētos  Barley Bros?

Barley Bros piestāv jebkurai situācijai. Tas piestāv maltītei, der kā atsvaidzinājums dienas vidū, kā arī kā kokteiļa aizvietotājs vēlā vakarā. 

Kas jūsuprāt ir īsta “brālība”/ draudzība?

Īsta draudzība ir vienkārša. Tā pastāv ārpus laika un notikumiem. Tā ir būšana uz viena viļņa šūnu līmenī. Kad satiec īstu draugu, tad šaubām nav vietas. Jūs esat kopā, un pasaulē nav it nekas tāds, kas varētu stāties jums ceļā.  

Esiet priecīgi un paēduši!

Alise & Kārlis

Seko līdzi Alises & Kārļa Woltotāju piedzīvojumiem Instagram!