Iekārtojies ērtāk dīvānā un baudi septembra čeklisti ?

Jā, vasara jau tuvojas izskaņai, bet, hey, mēs esam šeit, lai iepriecinātu Tevi ar jauniem restorāniem, kuri nesen pievienojušies Wolt. Iekārtojies ērtāk dīvānā un atrodi, ko sirds kāro!

Bad Burrito – patiesībā not bad at all ?

Kārojās ko citādāku? Te būs super forša vieta – meksikāņu virtuve tepat Rīgā. Gardi burrito un mutē kūstošas quesadillas. Vai Tu jau jūti garšu? Mēs jau paspējām nogaršot burrito un tas ir Wolt approved!

Mio – gatavots ar mīlestību

Šis ir kas daudz citādāks un jauns Wolt – restorāns franču stilā. Izsmalcināti ēdieni, lai sevi palutinātu, kas drūmajam rudenim tuvojoties var noderēt. Interesantas sastāvdaļu variācijas un izpildījumi pārsteigs Tavas garšas kārpiņas.

Ali Baba – nebija nemaz jābrauc atvaļinājumā, eksotiski ēdieni ir tepat Rīgā

Ali Baba piedāvā turku virtuves ēdienus, kurus ir grūti aprakstīt ar vārdiem, tie ir katram pašam jānogaršo. Varbūt šis ir lielisks brīdis, lai to izdarītu? Tici mums, Tu nenožēlosi, jo ēdiens pats kūst mutē un pēc tā noprovēšanas Tu noteikti to atzīmēsi pie saviem favorītiem. 

Home of Ice cream – nē, saldējumam nekad nav par vēlu

Vai esi kādreiz baudījis Ben & Jerry`s saldējumus? Ja, jā, tad Tu zini, ka šis ir tā vērts, ja, nē, tad Tev būs jānoskaidro! Kā arī jau visiem zināmie un tik iemīļoti saldējumi Magnum un Super Viva būs atrodami te! Saldējums neiet uz punci, tas iet uz sirsniņu

PiraniJa – another day another great pizza

Unikālas un vēl nebijušas garšas, kombinācijas par kurām pat sapņojis neesi, apskati ēdienkarti Wolt un sapratīsi par ko mēs runājam. Tā nav tikai pica, tas ir piedzīvojums! Pica ar cukīni? Ir! Pica ar sparģeļiem? Check! Pica ar gailenēm un dillēm! Jā, PiraniJā tas viss ir! Izmēģini, ko jaunu!

Fazenda Āgenskalns – jap, tagad arī Āgenskalnā

Tie paši lieliskie ēdieni tagad iespējams tuvāk Tavām mājām. 

Atelpa – nosaukums jau vien pasaka priekšā, ka būs labi

Te katrs atradīs to, ko kārojas – salāti, zupas, pastas, burgeri un deserti. Kādi? To Tev nāksies noskaidrot pašam. Pasūti un atvelc elpu

House 12 – mūsu māja, Jūsu noteikumi

Šķirstot ēdienkarti jau uztaisīju iepriekšpasūtījumu rītdienai. Siekalas saskrēja mutē lasot tik gardus nosaukumus, kā cūkgaļas ribiņas, bārbekjū, terijaki vistu spārniņi… un tas ir tikai mazumiņš no visiem pasakainajiem ēdieniem, kuri tiek piedāvāti. 

Lai izdodas atrast to, ko kārojas!

Foršu Woltošanu,

Egija no Wolt!