Ho-ho-hoo! Laiks decembra čeklistei.

Vai Tu arī atceries kā pirms pusotra vai diviem mēnešiem domāji, ka - aij, decembris un Ziemassvētki vēl ir tik tālu un kur nu vēl ir Jaunais gads? Un tagad Tu domā - bam, kā, lai paspēj sapirkt dāvanas un visu saorganizēt? Neuztraucies, Tev viss izdosies! Wolt arī ir šeit, lai tev nedaudz palīdzētu, par maltītēm Tev nav jāuztraucas, mēs par to parūpēsimies. ?

Te būs jauns sarakstiņš ar foršiem restorāniem, kas nesen pievienojušies Wolt!

Bowl 31 – super veselīgi un gardi ēdieni

Šajā restorānā var atrast izcili gardus un veselīgus ēdienus gan brokastīm, gan pusdienām un vakariņām arī. Bezgala gardas putras, smūtiju bļodas, brokastu maizītēm kā arī var atrast debešķīgi gardas vafeles kārajam zobam. Pusdienām un vakariņām vari izvēlēties no aukstajām un siltajām bļodām, kā ir ar ļoti izsmalcinātas bļodas ar jūras veltēm un dažādām citām gaļām. Taču ar to viss nebeidzas, vēl ir pieejamas zupiņas aukstiem vakariem, kā arī smūtiji un svaigi spiestas suliņas vitamīnu devai.

Terra Meksika – izgaršo meksikāņu virtuves labumus

Terra restorānus jau mēs visi zinām un zinām, cik tie ir lieliski. Taču Terra izdomāja palutināt visus un radīja Terra Meksika. ♥ Te var atrast burrito, nachos un tacos, un protams arī quesadillas. Izmēģini un atrodi savu mīļāko ēdienu no meksikāņu virtuves. 

Centrālais Gastro Tirgus – vieta kur būt kopā

Beidzot tas ir noticis – 15 dažādi restorāni no kuriem izvēlēties sev kāroto. Te var atrast gan veselīgus bowlus, gan sushi, gan burgerus, gan picas, gan wokus un zupas un vēl kaudzi ar citiem iecienītiem ēdieniem. Te noteikti katrs var atrast kaut ko sev no saviem mīļākajiem ēdieniem un virtuvēm. 

Madam Brioš –  īstā vieta kārumniekiem

Te atradīsiet gan, ko uzlikt uz kārā zoba – kūciņas un cepumiņi, gan ir iespēja pasūtīt arī pašu ceptu maizīti, jauki vai ne?

Daddys kitchen – gardi burgeri un picas

No bērnības atceros, ka tētis gatavoja reti, bet tik garšīgi. Ar visām savām slepenajām receptēm. Daddys kitchen atsauks gardos bērnības mirkļus atpakaļ, kad nobaudīsiet gardos burgerīšus vai lieliskās picas. 

The Grace – gatavots ar mīlestību

Kā pats restorāns saka –  mūsu mērķis ir darīt cilvēkus laimīgus ar pasniegto ēdienu, jo katrs no tiem ir gatavots ar lielu mīlestību. ♥ The Grace restorāns ir apslēptais dārgums Dzirciemā. Dažādu virtuvju mix vienā, kur katru dienu tiek pasniegti dažādi ēdieni. Lieliska vieta jauniem garšas piedzīvojumiem. 

Labs Kebabs Rīga – vienkārši gardi

Pašcepta maizīte un arī pašu marinēta gaļa priekš kebabiem – forši vai ne?Kā arī piciņas ir roku darbs. ♥

Mārupes Pizza –  lutina Jūs ar gardām picām un sushi

Te var atrast lieliskas picas, plašā piedāvājumā un katra gaumei. Kā arī izcili gardie sushi ir visplašākajā variācijā un ir ļoti daudz no kā izvēlēties un atrast tieši to, ko sirds kāro.

Grill London Riga – neatkārtojama ēdiena kvalitāte

Restorāns ir labi atpazīstams cilvēku vidū ar tā lielisko ēdiena kvalitāti un plašu sortimentu un ēdienu dažādību. Te katrs varēs atrast to, ko puncis kāro. ♥ Ēdieni kuri gan cepti uz grila, gan gatavoti tāpat garšo burvīgi un kūst mutē. 

PS Tagad gardos Ben & Jerry’s saldējumus pasūti arī Teikas apkaimē. Wolt meklē Home of ice cream Teika.

Lai labi garšo,

Egija x Wolt!