Atpakaļ Rīgā, atpakaļ pie restorāniem!

Pēc garajām brīvdienām, kad esam atgriezušies pilsētā beidzot ir laiks izpētīt, kas jauns noticis Rīgā restorānu nozarē. Un pilnīgi noteikti izmēģināt šo restorānu gardos ēdienus. Pagājušajā mēnesī Wolt pievienojušies 10 jauni restorāni. Īsumā pastāstīsim par katru no tiem.

Zivju Lete – gastronomiskais veikals jūras velšu cienītājiem

Lieliskas ziņas visiem jūras velšu cienītājiem – šī gastronomiskā veikala labumi tagad pieejami arī Wolt! Izcili produkti vai tas būtu karpačo, tartars, austeres vai sendvičs – viss ir atlasīts ar mīlestību pret zivīm. 

Faifo Vietnamese food & Cafe – autentiska Vjetnamiešu virtuve

Autentiska Vjetnamiešu virtuve Rīgā ir retums, priecājamies paziņot, ka esam atraduši vēl vienu apslēpto dārgumu – Faifo, kurš atrodas tepat centrā. Vai tās būtu gardās Vjetnamiešu nūdeļu zupas PHO,  nūdeļu pamatēdieni vai slavenās uzkodas – to visu atradīsi Faifo ēdienkartē.

XL Pelmeņi – leģendārākie pelmeņi Rīgā

Ja tomēr gribas pieturēties pie pārbaudītām vērtībām, XL Pelmeņi būs īstā izvēle. Komentāri šeit nav nepieciešami, varam tikai teikt, ka šis jau ir leģendāri 🙂 

LaCantina – ēd kā Itālijā!

Augstas kvalitātes autentiski Itāļu ēdieni – pasniegti gluži kā Itālijā. Sākot ar tradicionāliem ikdienas produktiem, beidzot ar Itālijas augstāko izcilību.  Svaigie salāti, panini, svaigi pildītās pastas – viss pēc Itāļu ēšanas tradīcijām. 

SuVide Kalnciems – gaļas mīļiem

Tiem, kuri tomēr nepiedalās “neapēd zemeslodi” izaicinājumu, jo mīl gaļu šī būs īstā izvēle. Burgeri un sendviči ir tādi kuri kūst mutē gatavoti ar augstākās kvalitātes gaļu. Dzirdējām, ka uz vietas esot pieejami arī labākie steiki Rīgā. 

La Kanna Cafe – viegli un gaumīgi!

Garšu buķete, kas būs patīkama jebkurām garšas kārpiņām. Visi La Kannas ēdieni ir sezonāli, vienmēr svaigi, gatavoti ar rūpību un mīlestību. Šeit atradīsi arī lieliskas veģetārās opcijas Tavam “Neapēd Zemeslodi” izaicinājumam.

Rosemarine – vienmēr romantiski

Jauns restorāns Rīgas sirdī – romantika un mīlestība ir jūtama katrā tā ēdienā. “Rozmarīna” ēdienkartē atradīsi gan brokastis, salātus, zupas, uzkodas, pastas gan arī gaļas, zivs ēdienus, burgerus un, protams, desertus. 

Zaļais Dārzs – tradicionāla Armēņu virtuve

Zaļajā Dārzā atradīsi tradicionālu Armēņu virtuvi. Nogaršojot viņu uzkodas, zupas un šašlikus vasaras sajūta garantēta. 

Street Kebabs – gards kebabs

Bez kebaba nu nekādi arī janvārī – Street Kebabs ir kebabnīca Rīgas centrā, kur atradīsi gan kebabus, gan uzkodas, gan arī konditoreju saldajā. 

Black Magic – maģiski saldumi

Ja jāsteidz ciemos vai jāpārsteidz kāds no mīļajiem, iesakām Black Magic gardās trifeles, šokolādes un cepumus. 

Lai gards gada iesākums!

Eliza x Wolt