December checklist – nauji „Wolt” restoranai Klaipėdoje

"Wolt" džiugina nuolatiniu restoranų pasirinkimo didėjimu, tad jei ieškai dar neišbandytų ar pasiilgtų skonių ši informacija tau itin aktuali.

Katpėdėlė

Katpėdėlė – tai unikali kulinarinė kelionė į Lietuvos praeitį, ragaujant patiekalus iš trijų Lietuvos istorijų periodų! Mūsų šefų kruopščiai atrinkti ir ištobulinti receptai suteiks įsivaizdavimą apie mūsų tikrą, lietuviską virtuvę. Gaminame lietuvių itin pamėgtus ir populiarius patiekalus, kuriais mėgaujamės bene kasdien, tačiau savo svečiams siūlome paragauti ir įdomesnių lietuviškų patiekalų, apie kuriuos galbūt ir negirdėjote.

Charlie Pizza 

Charlie pizza – visiems mėgstantiems picas ir lengvus užkandžius, dievinantiems modernumą, bet kartu grįžtantiems prie jaukios ir šiuolaikiškos atmosferos.
Dažnai klystama, manant, kad picos yra skirtos tik jaunimui – jokiu būdu! Mūsų picomis gali mėgautis kiekvienas.

Jin Bin Lou 

Jing Bin Lou – tai kinų restoranas daugiau kaip 14 metų klaipėdiečiams ir miesto svečiams siūlantis taip pamėgtus šaltus užkandžius, puikaus skonio sriubas ir karštus patiekalus, bei didžiausių smaližių norus pildančius desertus gaminamus išskirtinai tik diplomuotų kinų virtuvės meistrų. Aukšta naudojamos produkcijos kokybė, meilė darbui ir dėmesys klientui – tai, ką mūsų lankytojai visada įvertina.

Skanaus!