Atraskite Sugamour

Wolt yra tau, dėl tavęs ir su tavim. Kasdien norime užtikrinti, jog jūsų gomurį lepintų pamėgti ir dar neatrasti skoniai iš plataus mūsų restorano pasirinkimo.

Šįkart Agnės priešpiečių (brunch) įspūdžiai Sugamour restorane.

„Sugamour“ – vieta, kurios nepastebėti sunku: visada pasipuošusi, nepaisant to, koks sezonas būtų, einant Vokiečių gatve ji bus visada pastebėta. Ne tik visų akių dėmesį pritraukia ji, bet ir klientų kiekį – laisvų vietų dažnai rasti sunku.

 

Ir eidavau diena iš dienos aš pro „Sugamour“, kartais vieną kitą pyragėlį išsinešti prigriebdama, kol vieną dieną pamačiau, kad ne tik saldų meniu jie turi. Ilgai nelaukiau – drauges pakviečiau ir išbandžiau.

Dabar neklauskit, kas skaniau: nuoširdžiai atsakau – nežinau. „Brančo“ ir deserto gardėsiai tokie geri, kad visos liūdėjom, jog negalim dar paimti, nes skrandžiai jau pilni.

Vienintelis didžiausias minusas – pasirinkimų apimtis. Ji tokia didelė, kad reikia laiko, o galiausiai nuo pasirinkimų apsvaigsta galva. Aš žinau, kad dar tikrai čia ateisiu, o jei nebus laisvų kėdžių – į namus maistą iškviesiu, tik prieš tai valandą pasiliksiu, kad taikliai viską išsirinkčiau.