Vind et års forbrug af STATE

Udgivet:

14. juni 2024

Wolt

Danmark

Deltag i konkurrencen!

Fodboldfesten er sparket i gang og det fejrer vi med en konkurrence, der kan gøre dig til den mest energiske fan i landet ⚽🏆 Som Wolt+ medlem har du nemlig chancen for at vinde et års forbrug af energidrikke fra STATE, til en værdi af 6750 kr. Sådan deltager du i konkurrencen: - Lav et Wolt+ køb mellem d. 17. - 23. juni - Det var det! Med aktive ingredienser, naturligt dansk mineralvand og unikke smagsaromaer, hjælper STATE dig med at holde energiniveauet oppe under hele turneringen - og resten af året, hvis du bliver den heldige vinder. Hop ind i Wolt-appen og lav en Wolt+ bestilling allerede i dag! Jo flere køb, du laver i konkurrenceperioden, jo større er chancen for at vinde. Vi trækker lod blandt alle, der har deltaget i konkurrencen og vinderen får direkte besked.

Få en gratis STATE hos 7-Eleven

Som Wolt+ medlem får du lige nu en gratis STATE Lime/Orange, når du laver en bestilling hos 7-Eleven. Vi har et begrænset antal, så slå til nu! Bestil lækre snacks, kølige drikkevarer og meget mere hos 7-Eleven, og få en gratis STATE med i købet! Perfekt til at holde energien oppe under kampen ⚽️💥 Tilbuddet gælder fra d. 17. juni til d. 7. juli.

Tilmeld dig Wolt+

Er du ikke medlem af Wolt+ endnu? Tilmeld dig nu og få de første 30 dage gratis! Wolt+ giver adang til 0 kr. i leveringsgebyr, eksklusive tilbud, spændende konkurrencer og meget mere 💙