En frokostløsning ud over det sædvanlige

Wolt frokostløsning - Wolt for Work

Published:

March 31, 2023

Wolt

Den frokostansvarlige

Wolt frokost er ikke din normale frokostløsning.

Vi har sammensat et frokostkoncept til virksomheder, der ønsker en smagfuld, varieret og fleksibel frokost til deres medarbejdere. Wolt frokostløsning tilbyder jer friheden til at vælge frit fra vores håndplukkede restauranter med et bredt udvalg fra alle verdenshjørner. Få fleksibiliteten tilbage ved et skiftende antal medarbejder på kontoret fra dag til dag. Vi har sørget for en tidsreducerende- og brugervenlig løsning ved bestilling af frokost. Alle vores erhvervskunder vil derudover have en eksklusiv frokostoversigt, for et hurtigt og enkelt overblik.

Wolt frokostløsning

Budget til frokost?
Intet problem - vi har løsningen.

Budget til frokost?

Vi har indgået et partnerskab med et fantastisk udvalg af restauranter som tilbyder et sundt og bredt menu udvalg, indenfor for jeres virksomheds budget til max. 60 DKK.(ex.moms). Kunder hos Wolt for Work får adgang til en unik erhvervs platform, som tilbyder en række værdifulde funktioner til en nemmer håndetring af madbestilling i virksomheden. Ikke kun til frokost men ligeledes generel forplejning ved overarbejde, møder og morgenmaden. Mulighed for at tilføje jeres kollegaer til løsningen samt opsætte politikker såsom budget, tid på dagen og afdeling.

Bestilling

Bestilling

På Wolt kan I bestille til straks levering og følge jeres bestilling live. Hvis I foretrækker at planlægge ugens frokost i god tid, tilbyder vi naturligvis forudbestilling. Det er også muligt at benytte Gruppebestilling. Med gruppebestilling kan alle nemt bestille fra deres egne telefoner og tilføje deres måltid til en samlet bestillingen. Personer uden en Wolt-profil kan også joine bestillingen via en browser. Levering fra 19 DKK.(inkl. moms)

Det bliver ikke lettere!

Det bliver ikke lettere!

Med Wolt for Work foregår betaling via faktura og vi tilbyder naturligvis en skræddersyet faktureringsplan til jer. Via jeres erhvervs platform vil I altid have adgang til alle fakturaer og dertilhørende bilag. Jeres personlig platform giver et komplet overblik over aktiviteten i virksomheden. Se tidligere, nuværende og kommende bestillinger. Det er også muligt at tilgå hver enkelt bestilling, se detaljer samt kvittering på alle leveringer. Som kunde hos Wolt for Work er der ingen skjulte omkostninger - I betaler kun for det I bestiller.

Motiverende miljø

En god frokostløsning har bevist at forhøje niveauet af glade medarbejdere. Hvorfor ikke gå skridtet videre? Skræddersy jeres frokost og vælg mellem et varieret udvalg af sprøde salater med årstidens grønt, fyldige sandwiches og lune livretter fra alle verdens hjørner. Med en portionsanrettet frokost vil I ikke kun få variationen og smagsoplevelsen, I vil også være medvirkende til at minimere madspild, som desværre kan være uundgåeligt ved den gængse frokostbuffet. Salat og sandwich, Taco-Tuesday, thai eller greezy-Friday på kontoret.. Kært barn har mange navne og vi har bestemt løsningen hos Wolt.