Noahs Herning

Tacos, salatbowls, burger, pizza m.m.

This menu is in Danish. Would you like to view a machine translation in another language?

Luke Smash Burgers

Små simple 'one-hand-proof' smash burgers lavet på klassisk vis med 100% dansk oksekød i brioche bolle med vores signatur dressing.

Classic Hamburger

Bøf - Bolle - Signatur Mayo - Cowboy Ketchup - Pickles

DKK 50.00

Cheese Burger

Bøf - Ost - Bolle - Signatur mayo - Cowboy Ketchup - Pickles

DKK 60.00

Bacon & Cheese Burger

Bøf - Ost - Bacon - Bolle - Signatur mayo - Cowboy Ketchup - Pickles

DKK 65.00

Blue Cheese Burger

Bøf - Blå Ost - Rødløgskompot - Bolle - Signatur mayo

DKK 70.00

Chili Cheese Burger

Chilibøf - Spicy Relish - 2x Ost - Bolle - Signatur mayo

DKK 70.00

Kids Meal

Alle børnenes favoritter samlet på ét sted. Vælg mellem en lækker, frisklavet burger eller nuggets sprøde kyllingenuggets.

Kids Meal: Hamburger menu

Lækker brioche bolle, 100% shashi oksekød, mayo, cowboy ketchup og pickles. Serveres med fritter og valgfri dip.

DKK 59.00

Kids Meal: Cheeseburger Menu

Lækker brioche bolle, 100% shashi oksekød, ost, mayo, cowboy ketchup og pickles. Serveres med fritter og valgfri dip.

DKK 69.00

Kids Meal: Crispy Chicken Menu

4 stk gyldne kyllinge nuggets. Serveres med fritter og valgfri dip.

DKK 49.00

Pastado

Vi laver pasta der har vundet de Danske hjerter igennem artier. Vi har fokus på at kvalitet og kvantitet skal hænge sammen imens det skal være super simpelt, hurtigt og til at betale. En hverdags-pasta der er til at regne med!

Pastado Bolognese

Den klassiske Ragù alla Bolo - en braisseret kødsauce lavet på oksekød, serveret med cherrytomater, basilikum og parmesan ost.

DKK 90.00

Pastado Pomodoro

Pocherede skiver kyllingebryst med tomatsauce, cherrytomater, basilikum og parmesan ost.

DKK 90.00

Pastado 4 Formaggio

Lækker ”4-cheese” ostesauce lavet på mozzarella, parmesan, blåskimmel og cheddar, toppet med cherrytomater, basilikum og parmesan ost.

DKK 90.00

Pizzetta House

Pizzetta House har en idé om at ALLE vil have pizza, men derfor er det ikke alle der KUN vil have pizza, så en mellemvej måtte findes. Nu kan man bestille andre ting samtidig med at man får sit pizza fix – Pizzetta House har bevidst valgt kun at lave de mest populære pizza-versioner for at kunne følge med efterspørgslen

X [Pizzetta Bianca]

Vegetarisk Pizzetta med cremet ostesauce, snittede svampe og revet mozarella ost. Toppet med revet parmesan og oregano.

DKK 75.00

Pizzetta Margarita

"Den klassiske” pizzetta med aromatisk tomat sauce og revet mozzarella ost og oregano.

DKK 50.00

La Taqueria

Autentiske street tacos.

Al Pastor

Ristet svinekød marineret i mexikansk sauce. Serveres med grillet ananas, lime, skalotteløg, koriander og vores signatur salsa verde samt salsa roja.

DKK 85.00

Lucky 13 Sandwich

Sandwiches, burgers og wraps.

Lucky 13 Club Sandwich

Skiver af pocheret kyllingebryst og sprød bacon, lagt på salatblade, tomat og syltede rødløg med hjemmerørt karry dressing, i focaccia brød med rosmarin.

DKK 70.00

BLT

Bacon – Salat – Tomat. Den klassiske og simple bacon, salat og tomat sandwich toppet med flagesalt og groft kværnet sort peber samt friskrørt mayonnaise.

DKK 65.00

Steak Sandwich

Rosastegt flankesteak lagt på salatblade, tomat, syltede rødløg toppet med spicy piment/løgkompot, avocado, samt choron mayo, i foccacia brød med rosmarin.

DKK 105.00

Lucky 13 Burger

Vores signatur burger med 150 gram burgerbøf af oksekød, Monterey Jack ost, sprød bacon og friterede løgringe med Tomat Ketchup og mayonnaise i en sprødristet sesambolle. Vedlagt burgeren er en lille servering med frisk skåret tomat, syltede løg og salat som lægges ind i burgeren ved modtagelse.

DKK 100.00

Spicy Thai Burger

Autentisk Thai burger udviklet af vores kokkehold fra Thailand. Burgeren består af en traditionel burgerbøf af oksekød, sprøde ristede løg og Thai inspireret mayo, pakket med friske urter og limejuice samt frisk koriander i en sprød sesambolle. Vedlagt burgeren er en lille servering med frisk skåret tomat, syltede løg og salat som lægges ind i burgeren ved modtagelse.

DKK 100.00

The American Moby

Vores bedstsælgende amerikanske klassiker. 150 gram burgerbøf af oksekød med Monterey Jack ost samt friskrevet parmesan og friskrørt choron mayo. Toppet af med sprøde skiver bacon i en ristet sesambolle. Vedlagt burgeren er en lille servering med frisk skåret tomat, syltede løg og salat som lægges ind i burgeren ved modtagelse.

DKK 100.00

INDIGIDY

Nu er det endelig blevet lettere at få Indisk takeaway – Vi har strømlinet vores menu til kun at indeholde de mest populære internationale karry-retter og fokuseret på den kulinariske oplevelse i hjemmet. Indigidy tilbyder få men fantastiske og omhyggeligt valgte specialiteter.

Kikært Tikka Masala (V)

Indigidy’s helt eget take på den historiske ’Tikka Masala’. En spicy karry ret toppet af med yoghurt og frisk koriander. Serveret med ris.

DKK 100.00

Kylling Tikka Masala

Indigidy’s helt eget take på den historiske ’Tikka Masala’. En spicy karry ret toppet af med yoghurt og frisk koriander. Serveret med ris.

DKK 120.00

Naan Bread

Naan Bread

DKK 25.00

Samosa

Samosa

DKK 25.00