Sinu juuni checklist

Kui sina oled üks nendest, kellele meeldib äpis avastada ja katsetada uusi põnevaid restorane, siis loed just õiget blogipostitust. Siin on sinu juunikuu checklist – toidukohad, kes liitusid Woltiga viimase kuu jooksul.

Hesburger

Vahel kohe on selline tunne, et ei suuda muule mõelda, kui ühele burgerile, friikatele ja kosutavale koolale! Või siis hoopis isutab tortillade või kananuggetite järele? Aga miks mitte hoopis rukkiburger või kanasalat? Hesburger on nüüd Woltis ning aitab kõik need isud täita!
Hesburgerid leiad Tallinnast ja Tartust!

La Cucina

La Cucinas usutakse, et igal restoranil on süda, mis asub köögis. Nende südameks on Napoli stiilis pitsad. Ja ärge saage valesti aru, mitte Itaalia pitsad, vaid Napoli pitsad! Selleks, et vahest aru saada, pead selle kohta uurima mõne napollase käest. Või proovima La Cucina pitsasid.

India0km

Arvasid, et India on kaugel? Valejutt, India on vaid mõne nupuvajutuse kaugusel ehk lähemal, kui oskad arvata. Nii et kui soovid oma päeva veidi vürtsi lisada, otsi üles India0km ja saadki oma maitsemeeltes tuhandete kilomeetrite kaugusele rännata.

Kaspi

Kuulujutud räägivad, et Kaukaasia kööki iseloomustab eelkõige tulel küpsetatud toit ja seda teatakse Kaspis suurepäraselt! Tulel küpsetatakse liha, kala, juurvilju ja isegi juustu ning see annab toidule omapärase iseloomu ja maitse. Kuuldavasti pidi Kaspis pakutav eriti mokkamööda olema just lihasõpradele.

Tassikoogid

Tahaks midagi magusat. Aga mida? Tahaks kooki, aga tervet kooki ikka üksi nahka panna ei jaksa. Samas tahaks midagi natuke uhkemat kui muffin, natuke glasuuri ja kreemi võiks ka ikka elus olla! Tundub, et lahenduseks võiks olla tassikook. Kui nüüd ainult teaks, millist valida ?.
Tassikookide kohvikud leiad Tartust ja Tallinnast!

Basiilik Pitsa ja Pasta

“Killuke basiilikut Sinu toidus muudab päeva meeldivalt roheliseks”- nii öeldakse Basiilikus. Sikupillis asuv Itaaliahõnguline pererestoran pakub midagi igale maitsele- pitsadest ja pastadest eraldi väljatöötatud põneva veganmenüüni.

Mack&Roll

Kas oled kunagi proovinud sushi burgerit? Mis asi see üldse on? Mack&Rollis saad teada!
Nad on kokku sulatatud Ameerika ja Aasia köögi ning uute põnevate maitsetega katsetatakse igapäevaselt.

Odessa Restoran

Öeldakse, et killuke ehtsat päikselist Odessat on jõudnud Tallinna vanalinna. Nüüd saab seda endale ka koju tellida. Hoole ja vaevaga tehtud kodused toidud kaunis restoranikuues. Mine uudista Odessa menüüd, neilt saab kaasa osta ka midagi eriti põnevat, mida nad ise kohapeal valmistavad ?.

Pitsaklubi

Kuidas kõlab soolane pitsa maasikatega? Tundub põnev? Pitsaklubi läheneb pitsa tegemisele loominguliselt ning sobitab erinevaid põnevaid maitseid. Pitsaklubis armastatakse pitsat ja inimesi, kes armastavad pitsat!

Naudi!
Wolt