Nädal Woltiga: Ženja Fokin

Ženja Fokini jaoks on uudishimu nagu mootor, mis käima tõmbab. Seetõttu võttis ta vastu väljakutse ja veetis nädal aega Woltiga.

Ta hindas enim seda, et sai omas kodus olla nagu maailmarändur, sest erinevad maitsed toodi koju kätte. Nii reisis ta paljudes kohtades Itaaliast Jaapanini.
Pro tip stiiligurult Ženjalt: jook telli selle järgi, mis parasjagu seljas on!

Proovi Ženja lemmikuid, mis on kõik hetkel eripakkumises:

VLND Burger– vege burger. Mahlane, mõnus, maitsev. VLND’ga lähed burgeri-isule järele andmisega kindla peale välja!

Villa Thai– Corn Fed Lababdar Spring Chicken ehk kevadtibufilee jogurtises juustu, sibula ja tomatiga kastmes. Kergelt vürtsikas, kuid samal ajal mahe roog. Kuidas selline kooslus saavutatakse? Proovi järele!

Bopp– vöner wrap ja mango kook. Võiks mõelda, et vöner ehk vegan-kebab pakub tõelist maitseelamust kõigile neile, kes eelistavad taimset, kuid tõsi on see, et elamuse osaliseks saavad ka suured lihasõbrad. Täpiks i-le on selles kombos mangoga kook, mis pärast mõnusat soolast suutäit ideaalselt maitseb.

Gourmet Pizza– pühvli mozzarella ja musta trühvli pitsa. Tõelised trühvli-austajad oskavad sellest pitsast kindlasti lugu pidada! Trühvlit on täiustamas pühvli mozzarella ning kokku moodustavad komponendid suurepärase koosluse.

Elevant– murg korma ja mango lassi. Kanafilee mahedalt mahlases koorekastmes, mille juurde on mõnus rüübata jahedat mango lassit. Kindlasti see roog, mis toob vihmasel päeval naeratuse suule!

Blender– Chick Ross ja Detox Day. Chick Ross tunneb, et ta samastub kanafilee, pesto, avokaado ja tomatiga võileivaga. Samal ajal maitseb tema hea sõber Detox Day kui mõnus banaani-mündine unistus, mis viib kehast välja kõik toksilised ained.

Vapiano– pasta scampi e spinaci. Selles pastas on kokku sulanud hiidkrevettide ja pesto Vahemere-hõngune ja kodune küüslaugu-sibula mekk. Nii võid reisida mõtetes Itaaliasse turgutades samal ajal tervist ja täites kõhtu!